7 alimente care te ajută să slăbești

De: Dragos Tanase / 04.04.2014, 12:00
7 alimente care te ajută să slăbești
Ai pus câteva kilograme în plus și vrei să scapi de ele? Nu știi ce dietă să urmezi?

Iată 7 alimente care te pot ajuta, în acest sens:

1) Migdale

Aceste fructe conțin numeroase vitamine și nutrienți. Doar un pumn cu migdale îți vor da energia de care ai nevoie și îți vor ține de foame câteva ore. Evită să mănânci migdalele învelite în ciocolată sau cele cu sare.

 

2) Mere

Știm că un măr pe zi te ține departe de doctor. Aceste fructe au multă apă, fibre și carbohidrați sănătoși. Consumă-le cu tot cu coajă pentru un aport suplimentar de fibre. Aceste elemente fixează grăsimile și toxinele din intestin și astfel se elimină mai repede.

3) Avocado

Acest fruct conține fibre și proteine care te ajută în lupta ta împotriva kilogramelor în plus. De asemenea, fructul conține grăsimi monosaturate bune care te ajută să-ți potolească foamea. Cântarul iar îți arată că ai pus câteva kilograme în plus? Vrei să scapi de ele cât mai repede și nu știi ce dietă să mai urmezi? Iată ce alimente trebuie să consumi ca să pierzi din greutate.

4) Ardei gras

Dacă vrei să slăbești repede mănâncă ardei gras. Fie că îl alegi pe cel roșu, galben sau verde, ardeiul gras conține vitamina C și-ți dă porția zilnică de vitamine. Poți să-i mănânci cruzi, într-o salată sau într-un bol cu supă.

5) Scorțișoară

În loc să pui zahăr în băuturi sau în mâncare, încearcă să adaugi puțină scorțișoară pentru a avea energie. Scorțișoara are un gust dulce și poți s-o consumi fără nici o grijă.

6) Ouă

Dacă mănânci ouă albe, cu siguranță vei reuși să scapi de câteva kilograme în plus. Ouăle conțin proteine și-ți potolesc foamea mult timp. Este indicat să le consumi în special la micul dejun.

7) Quinoa

Dacă ți-e poftă de ceva dulce în timpul prânzului sau în timpul cinei, poți să mănânci quinoa. Quinoa este o alternativă pentru orez și paste, este bogată în proteine și fibre și este alegererea potrivită pentru cele care vor să slăbească.