7 cele mai bune stațiuni de schi din lume

De: Mihaela Enache / 06.01.2014, 11:00
Iubești să schiezi? Ești în căutarea unora din cele mai bune destinații de schi? Atunci aruncă o privire mai jos să vezi care sunt cele mai bune stațiuni de schi din lume.

1. Les Gets

Les Gets

Discutabil una din cele mai bune destinații de schi de iarnă din Europa. Les Gets din Franța oferă schiorilor pârtii perfecte, cu avantajul ospitalității franceze minunate. Stațiunile și experiența schiatului sunt cele mai bune care se pot cere din Europa.

 

2. Borovets

Borovets

Bugetul este întotdeauna o problemă care amenință vacanțele la schi. Borovets din Bulgaria îți oferă șansa să faci cele mai bune runde de schi cu un buget foarte mic. Borovets este larg recunoscut ca o destinație de schi de familie, cu stațiuni care oferă școli pentru copii, precum și grădinițe și creșe.

 

3. St. Anton

St. Anton

Planifică-ți următoarea vacanță de schi la St.Anton și s-ar putea să apari la știrile de divertisment. Situat în Austria, St.Anton este cunoscută pentru prezența internațională a celor bogați și celebri. La St.Anton vin unii din cei mai duri schiori, deoarece aici se găsesc pante abrupte, la Zura. Granițele geografice din Austria are unele din cele mai bune destinații de schi din lume.

 

4. Banff

Banff

Stațiunile de schi nu se limitează doar la Europa. Banff este o destinație de schi încă neexplorată și virgină în Munții Canadieni. Banff este situat în frumosul Parc Național Banff. Acesta își tratează clienții cu unele din cele mai bune hoteluri.

 

5. Seefeld

Seefeld

Să traversezi țara schiind este una din cele mai bune experiențe aici. Seefeld este recunoscută ca fii o destinație de traversat țara. Cu etichetă la Jocurile Olimpice de iarnă și Campionatele Mondiale, această stațiune de schi din Austria găzduiește unii din cei mai buni schiori din lume. Pârtia lungă de 155 de mile este ceea ce face Seefeld faimoasă ca destinație de schi.

 

6. Krvavec

Krvavec

Cea de-a doua cea mai mare stațiune de schi din Slovenia, vrvavec are 18 kilometri de pârtii de schi pe care schiori din întreaga lume le iubesc. Pantele din Krvavec sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru experți, cu întinderi simple și unele abrupturi foarte dificile.

 

7. Vail

Vail

Destinație americană de schi, Vail este una din stațiunile de schi cel mai recomandate din lume. Vail are o reputație distinctă de a satisface foamea fiecărui schior. Cu unele din cele mai interesante și periculoase pante pentru copii, Vail promite o vacanță de schi plină de distracție.