7 cupluri despre care s-a spus se înșală reciproc

De: Marian Andrei / 23.05.2013, 11:30
De cele mai multe ori, atunci când un cuplu are probleme sau se desparte, vina este a uneia dintre "jumătăți". Iată însă că în lumea showbiz-ului există cupluri în care ambii parteneri "calcă pe bec" sau, cel puțin, așa susține presa.

Will Smith și Jada Pinkett

Căsătoriți de 15 ani, având doi copii, cei doi au intrat în „moara” presei după o declarație a Jadei, care a spus că „Poți face orice vrei să faci cât timp vei putea apoi să te uiți în oglindă și să fi OK. La urma urmei Will e un bărbat independent„.

Presa a interpretat că cei doi au o căsătorie deschisă, în care sunt liberi să mai treacă și prin alte paturi, astfel că Jada a fost nevoită să reformuleze afirmația: „Iată cum îmi voi modifica declarația… Will și cu mine, AMÂNDOI, putem face ORICE ne dorim și asta pentru că avem ÎNCREDERE unul în altul. Asta NU înseamnă că avem o relație deschisă, ci înseamnă că avem o relație MATURĂ‚”.

Chris Brown și Rihanna

Povestea lor de dragoste s-a sfârșit definitiv, după cea de-a doua despărțire. Însă pe vremea când formau un cuplu, presa a arătat că năbădăiosul Chris o înșela cu „cine îi ieșea in cale”, în vreme ce RiRi făcea cam același lucru, numai că era „mai discretă„.  

Kanye West și Amber Rose

Reggie Bush și Amber Rose

Kanye a acuzat-o pe Amber că l-a înșelat cu Reggie Bush, dar asta se întâmpla exact în perioada în care el flirta cu Kim Kardashian.

Kanye West „îi ia măsura la sutien” lui Kim Kardashian

Reggie Bush și Kim Kardashian

O altă relație în care cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, chiar dacă oficial se afișau împreună. În cele din urmă, Kim l-a ales pe Kanye, cu care se pare că va avea un copil. 

Faith Evans și Notorious B.I.G.

Chiar dacă de la moartea lui Notorious B.I.G. au trecut mai bine de 15 ani, zvonurile au rămas și ne aduc aminte că Biggie ar fi avut o aventură cu Lil’ Kim, în vreme ce 2Pac s-a lăudat că printre cuceririle sale s-a aflat și Faith.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Chiar dacă formează un cuplu solid, zvonurile despre infidelitățile unuia sau altuia apar periodic. Probabil că „de vină” este și declarația Angelinei din 2009: „Mă îndoiesc că fidelitatea este esențială pentru o relație. Mai rău este să-ți părăsești partenerul și pe urmă să îl vorbești de rău”.

Justin Bieber și Selena Gomez

Despărțiți la începutul anului din cauza infidelității starului canadian, cei doi s-au împăcat de curând. Totuși, se pare că și Selena a avut partea ei de vină în despărțire, rapperul Gucci Mane petrecând un timp suspect de lung în compania acesteia în timpul filmărilor la noul ei film, Spring Breakers.