7 iubite care și-au pedepsit partenerii în cele mai sadice moduri

Apropo.ro / 30.05.2014, 12:45
De la artista care și-a încrustat numele în brațul iubitului până la femeia care i-a aruncat penisul în aer iubitului, relațiile de amor nu s-au încheiat totdeauna bine pentru reprezentanții sexului tare.

Chit că vorbim de o aventură de câteva zile sau de un bărbat care vroia să-și părească iubita, femeile din lista de mai jos și-au impus voința cu vărsare de sânge.

1.    Dominique Fischer – și-a încrustat numele în umărul iubitului

Dominique Fischer și Wayne Robinson s-au întâlnit într-un club de noapte din Blackpool (Marea Britanie) și au trăit împreună o aventură de patru zile. Relația a fost îmbibată în alcool și bazată pe consumul de droguri. Bărbatul s-a simțit foarte bine în compania artistei dar, în a cincea zi, s-a trezit cu numele acesteia încrustat în umăr și cu diferite tăieturi pe spate și pe corp. Transportat de urgență la spital, Wayne a fost ținut trei nopți pe sedative pentru a scăpa de dureri. Bărbatul a negat că ar fi fost de acord să fie tăiat în asemenea hal. Cert este că n-a simțit nimic când nebunia s-a produs pentru că era prea turmentat.

2.    Tatiana Bastos – și-a înjunghiat iubitul în penis pentru că nu vroia să facă sex cu ea

Ricardo Morias a fost un muncitor britanic extrem de apreciat pentru abilitățile lui sexuale. Bărbatul a decis să o părăsească pe Tatiana Bastos și să se cupleze cu o altă femeie. Însă Tatiana nu putea trăi fără abilitățile sexuale ale lui Ricardo astfel că, într-o seară, a așteptat ca acesta să-și termine programul, a sărit în mașina lui și i-a făcut avansuri sexuale. Refuzată, femeia a trecut la atac. L-a înjunghiat în penis și l-a amenințat că-l va ucide, iar apoi se va sinucide. Ricardo a scăpat cu viața, deși a sângerat abundent, iar penisul i-a fost cusut la spital. Evident, bărbatul nu a mai reușit să presteze ca pe vremuri. Tatiana a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare.

3.    Kira V. – i-a aruncat penisul iubitului în aer cu ajutorul unor artificii

Kira s-a supărat atît de tare în momentul în care iubitul ei i-a spus că ar trebui să se despartă încât i-a înfășurat penisul în artificii și l-a aruncat în aer. Kira și Alik erau de doi ani împreună dar, în momentul în care femeia a bătut apropouri în legătură cu o posibilă căsnicie, Alik i-a spus că mai degrabă s-ar cupla din nou cu prima soție cu care are și un copil împreună. Când Alik a început să-și mute lucrurile, Kira l-a rugat să rămână pentru o cină de adio. După ce a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul a adormit. S-a trezit în dureri agonizante și a fost transportat de urgență la spital. De luni bune bărbatul este în comă, iar doctorii îi dau șanse minime să-și mai revină.

4.    Kristina Pongracz – și-a bătut iubitul cu bastonul

Kristina Pongracz (28 de ani) este o tânără care a alergat în permanență după bărbații cu bani. Așa a ajuns să se cupleze cu William Herchenrider, un bărbat cu 50 de ani mai în vârstă și care se deplasa cu ajutorul unui baston. Cei doi se aflau la reședința lui William în momentul în care poliția a primit un apel. Tânăra s-a îmbătat și a decis că ar fi bine să se răzbune pe bărbat. Când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul era întins pe jos și plin de sânge. Femeia era și ea plină de sânge și întinsă lângă victimă. Când și-a revenit, la spital, a recunoscut că s-a îmbătat și l-a bătut pe William. Bogătașul încă se recuperează de pe urma loviturilor încasate, în timp ce Kristina este judecată pentru comiterea mai multor infracțiuni.

5.    Lisa Marie Coker – i-a bătut mama fostului iubit la nuntă

Lisa Marie Coker (19 ani) făcuse o pasiune atât de mare pentru iubitul ei, Jack Hosey, încât a suferit un adevărat șoc în momentul în care bărbatul i-a dat papucii. Mai mult, când Jake și-a făcut nunta cu o altă femeie, Lisa Marie a atacat decisiv. Tânăra și-a făcut apariția la ușa fostului iubit cu o bâtă și o lamă de ras. Din nefericire i-a răspuns Gail Hosey, mama lui Jake. Când aceasta nu i-a permis Lisei să intre, a fost lovita cu bâta în cap. Apoi, tânăra a tăiat-o pe femeie pe obraz, înainte de a fi dezarmată de bărbați prezenți la eveniment. Gail Hosey a avut nevoie de 16 copci și o operație cu laser pentru îndepărtarea cicatricii. Lisa Marie Coker riscă ani grei de închisoare.

6.    Susan – a distrus toate jocurile video pe care le avea iubitul

În cazul de față există posibilitatea să o înțelegem pe tânără. Iubitul lui Susan era un mare fan World of Worcraft și își petrecea o mare parte din timp jucându-se pe calculator. Atât de mult stătea tânărul în fața computerului încât Susan nu a mai putut să țină în ea și a cedat. A profitat de moment când iubitul ei a plecat până la magazinul din colț, pentru a-și lua un pachet de țigări, și i-a distrus absolut toate jocurile pe calculator. Ba chiar a înregistrat pe video momentul și i-a explicat iubitului de ce a recurs la acest gest. Evident, relația nu a mai avut vreun viitor din moment ce paguba s-a ridicat la circa 4.000 de dolari.

7.    Tracy Davies – i-a smuls limba iubitului cu dinții

De obicei săruturile franțuzești sunt cele mai apropiate, dar nu și când acestea se lasă cu vărsare de sânge. Tracy Davies și Mark Coghill, ambii în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut prin intermediul unui anunț dat la mica publicitate. S-au plăcut la început dar, de ziua bărbatului, Tracy l-a lăsat fără grai, la propriu. După ce i-a spus că îl iubește, femeia a vrut să-l sărute franțuzește, dar i-a secționat limba cu dinții. Bărbatul a căzut, în dureri agonizante, și a privit stupefiat cum Tracy scuipă o bucată mare din limba sa. Doctorii nu au reușit să-i coasă bucata de limbă la loc, din cauza pericolului unei eventuale infecții, astfel că Mark Coghill trebuie să traiască cu mai mult de o treime de limbă lipsă. După ce și-a recunoscut fapta, Tracy Davies a precizat că a comis-o pentru că era supărată că Mark Coghill nu vroia să o lase însărcinată, iar ea își dorea cu ardoare un copil.