7 lucruri care ţi se întâmplă atunci când mori!

De: Cătălina Matei / 21.11.2014, 10:00
7 lucruri care ţi se întâmplă atunci când mori!
Există viaţă după moarte?

Iată o întrebare care frământă pe mulţi oameni şi care îşi află răspunsul în mărturiile celor care s-au aflat, pentru un scurt timp, în moarte clinică. Poveştile lor sunt fascinante, chiar liniştitoare, dar şi poate un pic înspăimântătoare.

Cea mai interesantă parte: cele mai multe persoane au avut experienţe similare, atunci când erau “moarte”. Iată ce spun acestea că au văzut, auzit sau simţit.

1) Lumina

Majoritatea oamenilor care au intrat în moarte clinică au văzut faimoasa “luminiţă de la capătul tunelului”.

2) Poţi să-ţi vezi trupul

Unii au această experienţă “în afara trupului” şi îşi văd propriul corp zăcând fără viaţă. Aceştia descriu că s-au simţit ca nişte spirite care plutesc şi văd tot ce se întâmplă în încăpere şi pe cei care se află acolo. Orice încercare de a reveni în trup eşuează, ceea ce le-a provocat o stare de mare disperare.

3) Îngerul păzitor

Numeroşi oameni pretind că au văzut cel puţin un înger care a avut grijă de ei în scurtul timp petrecut pe tărâmul de dincolo.

Foto: viralnova.com

4) Revedere de gradul 0 cu rudele

Cei aflaţi în trecere în viaţa de apoi spun că şi-au întâlnit rudele decedate. Aparent, unele dintre ele chiar i-au salutat călduros şi le-au vorbit, convingându-i să se întoarcă pe Pământ.

5) Viaţa cu un scurt metraj

Se pare că, în apropierea morţii, mulţi îşi revăd cele mai bune şi cele mai proaste momente ale vieţii. Toate realizările şi amintirile îţi trec prin faţa ochilor, ca într-un slideshow rapid al existenţei tale. 

6) Auzi şi vezi totul

Mulţi oameni îşi amintesc faptul că, atunci când se aflau în afara corpului, puteau să-i vadă şi să-i audă pe cei din jur, însă nu puteau lua legătura cu aceştia sub nicio formă.

7) O senzaţie de pace şi calm

Majoritatea celor care au murit spun că au fost copleşiţi de o uimitoare senzaţie de calm şi pace, atât de puternică încât spiritul lor nici nu au putut s-o perceapă în deplinătatea ei ori, mai târziu, la întoarcerea pe Pământ, să o descrie.