7 lucruri despre semnul zodiac chinezesc Cal

De: Mihaela Enache / 24.01.2014, 12:30
7 lucruri despre semnul zodiac chinezesc Cal
Calul ocupă locul 7 în zodiacul chinezesc. Persoanele născute în anii 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2001, 2014 intră sub acest semn. Iată câteva lucruri despre oamenii născuți în zodia Calului.

1. Sunt puternici și vibranți

Oamenii născuți în zodia Calului personifică trăsături de putere, entuziasm, dinamism, onestitate, prietenie, orizont deschis, și sunt persoane extrem de vibrante. Ei au mult sex-appeal și știu cum să fie în centrul atenției.

2. Sunt amuzanți

Cu inteligența și umorul lor, știu cum să facă o mulțime fericite și pot fi văzuți de multe ori în locuri precum concentre, petreceri, evenimente sportive.

3. Pot fi multitasking, dar își pierd interesul repede

Sunt buni la multitasking, dar rareori termină ce au început, deoarece se străduiesc să treacă la următoarea oportunitate. Aceste persoane pot fi puțin egoiste și rebele când circumstanțele nu sunt așa cum vor ei. Din cauză că sunt nerăbdător și au sângele fierbinte, își pierd brusc interesul față de lucruri și le lasă neterminate.

4. Se sacrifică pentru dragostea lor

În relațiile cu sexul opus, oamenii Cal pot da totul pentru dragoste și au tendința de a se îndrăgosti profund și repede de alții. Sunt parteneri geloși, dar toleranți și au o abordare modestă față de dragoste.

5. Disprețuiesc rutina

Oamenii influențați de această zodie sunt persoane spontane, energice. Eu au tendința de a fugi de la locul de muncă, preferând ceva mai interesant.

6. Sunt foarte pricepuți la comunicare

Fiind buni comunicatori, le plac locurile de muncă unde e necesar să interacționeze cu oamenii și să se bucure de poziții de putere. Cele mai bune alegeri de carieră pot fi cele de jurnalist, publicist, reprezentant de vânzări, traducători, interpreți, bibliotecari, operatori de turism sau piloți.

7. Compatibilitatea lor în dragoste

Ei se bucură de o bună compatibilitate cu semnele din zodia Câinelui și Tigrului, fiind incompatibili cu Șobolanul și Maimuța.