7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbații

De: Mihaela Enache / 11.10.2013, 11:30
7 lucruri la care femeile sunt mai bune decât bărbații
Noi, femeile, știm că suntem mai pricepute decât bărbații la multe lucruri. Suntem creaturi complicate, dar asta e ceea ce ne face interesante și mai bune decât bărbații, cel puțin din anumite puncte de vedere. Iată 7 din multele capitole la care doamnele îi întrec pe domni.

1. Multitasking

Numărul unu la care femeile se descurcă mai bine decât bărbații este multitaskingul. În timp ce femeile pot gestiona abil atât o carieră, cât și o gospodărie, bărbații sunt relativ destul de incapibili să se ocupe de amândouă. Și nu e vorba numai de lucruri importante, ci și de cele mărunte, cum ar fi să gătească în timp ce vorbește la telefon și supraveghează și copilul. Asta e ceva ce numai o femeie poate face. Cum spune un citat celebru, „Nimeni nu a întrebat un bărbat cum își va gestiona casa și cariera după căsătorie”.

2. Îngrijirea copiilor

Responsabilitatea creșterii copilului cade cel mai adesea pe cea care i-a dat naștere deoarece doamnele sunt mai pricepute în mod natural cu copiii decât bărbații. În timp majoritatea taților sunt fie iubitori și distractivi, fie stricți, femeile pot fi o combinație plăcută între cele doup, adică un părinte și un prieten. Copiii se simt mai bine și mai confortabil în compania femeilor.

3. Predat

Predatul este un domeniiu dominat de femei. Femeile sunt mai în măsură să se conecteze la elevii lor și să le explice mai bine decât bărbații, deoarece acestea posedă abilități sociale mai bune decât bărbații. De asemenea, copiii se conectează mai bine cu femeile decât cu bărbații.

4. Îngrijire

Există femei care arată de departe mult mai bine decât bărbații și acest lucru pentru că femeile știu pur și simplu cum să arate în forma lor cea mai bună, știu cum să se îngrijească. Majoritatea bărbaților sunt neglijenți în ceea ce privește aspectul lor și nu prea au simțul modei. Prin urmare, femeile sunt mult mai plăcute privirii.

5. Curățenie

Femeile fac curat mult mai bine decât bărbații. Nu numai că își mențin igiena personală mult mai atent, dar păstrează și mediul înconjurător mai curat și sunt mai puțin murdare prin natura lor. Nu e de mirare că poți vedea diferențe atât de mari între nivelul de curățenie din casa unui burlac și casa unui bărbat însurat.

6. Studii

Este un fapt universal recunoscut că, deși există mai mulți bărbați cu care în lume, femeile îi întrec la capitolul note bune. Ele sunt creaturi mai inteligente și mai sincere, lucru care se observă în cultura lor.

7. Longevitate

Acesta din urmă este un avantaj nedrept, dar adevărat. În medie, femeile trăiesc mai mult decât bărbații cu cel puțin un deceniu. Ciclul menstrual și structura femeilor le previn să dezvolte boli de inimă și altele asemenea, comune ca și cauză pentru viața mai scurtă a bărbaților. Estrogenul femeilor le face ca sistemul lor imunitar să fie mai puternic decât cel al bărbaților.