7 semne că ești un Vărsător

De: Mihaela Enache / 27.01.2014, 11:30
7 semne că ești un Vărsător
Crezi sau nu, sunt unele caracteristici pe care le avem cu toții în mod specific, și care ne încadrează într-un semn zodiacal specific. S-ar putea să fii sub semnul Vărsătorului dacă ai următoarele caracteristici:

1. Gândești direct și ești auto-direcționat

Nu trăiești mereu în prezent și nici nu te gândești mereu la prezent. Ai idei care sunt diferite de ale altora și te gândești destul de des la viitor. Ideile tale, de asemenea, au legătură cu tine și nu primești ordine de la alții când vine vorba de modul de a gândi.

3. Nu primești ordine de la alții cu amabilitate

Așa cum nu-ți place ca gândurile tale să fie influențate de alții, nu accepți cu amabilitate nici comenzi de la alții. Îți place să-ți trăiești viața așa cum alegi tu și așa cum vor alții.

3. Te bucuri de faptul că ești unic

Preferi să fii oaia fără stăpân care se pierde decât să fii încă un animal care urmează orbește ordinele păstorului sau merge în spatele celorlalte oi. Ești mândru de faptul că ești diferit și faci lucrurile în așa fel încât să și fie percepute altfel față de restul.

4. Ai multă energie și ești plin de poftă de viață

Nivelul tău de energie poate fi extrem de contagios, abordezi viața cu capul înainte și crezi cu tărie în abordarea provocărilor cu capul sus. Din păcate, de cele mai ori acest lucru nu se potrivește cu limitările pe care ți le pune societate și ajungi să te simți frustrat.

5. Ești mai degrabă o persoană de grup

Poți face parte dintr-un grup cu o natură politică sau socială, dar ai tendința să fugi atunci când alții încearcă să aibă o conversație mai intimă cu tine. Asta nu te face o persoană rece, ci doar te simți mai confortabil într-un grup, să fii înconjurat de mulți oameni. Emoțiile personale și confesiunile altor persoane te fac să te simți inconfortabil.

6. Ești un decorator interior unic, dacă nu extraordinar

Faptul că îți dorești să fii diferit și unic intervine și atunci când te joci să îți decorezi casa și împrejurimile. Poate nu e cel mai grozav decor, dar ceea ce sigur nu lipsește este că va fi diferit de ceea ce au ceilalți. Primul comentariu pe care îl vei primi când cineva va intra în casa ta, va fi faptul că ai arată diferit.

7. Îți plac surprizele pe care ți se aduce viața

Atât de mult, încât viața devine plictisitoare pentru tine dacă nu e plină de suficiente șocuri și surprize. Îți place să-ți trăiești viața ca într-un roller coaster și te plictisești de viața mundană.

Vărsătorul este un semn universal, așa cum arată persoana care toarnă apă din vasul său. Așa ești și tu. Ești universal în gândire și acțiuni. De asemenea, își dorești să fii acolo pentru toată lumea decât să fii îngrădit.