7 Seri susține doua expoziții la Muzeul Municipiului București

Apropo.ro / 10.08.2006, 16:15
7 Seri susține doua expoziții la Muzeul Municipiului București
Cel mai citit ghid de informație culturala din capitala se implica în susținerea unor evenimente culturale de înalta ținuta... În luna august publicația Șapte Seri se implica în susținerea a doua importante evenimente culturale, gazduite de Muzeul

Cel mai citit ghid de informație culturala din capitala se implica în susținerea unor evenimente culturale de înalta ținuta…

În luna august publicația Șapte Seri se implica în susținerea a doua importante evenimente culturale, gazduite de Muzeul Municipiului București.

Astfel, în perioada iulie-august 2006 se desfașoara la etajul muzeului expoziția „Marturii sigilare”.

În cadrul acesteia publicul va putea admira diplome, sigilii, documente inedite și vechi de câteva secole. O alta manifestare importanta este expoziția de pictura a artistului Gheorghe Coman, care a avut vernisajul pe data de 3 august 2006. Expoziția va putea fi admirata pâna pe data de 15 august în holul muzeului.

Prin susținerea acestor acțiuni Șapte Seri își propune sa își consolideze poziția de lider pe piața publicațiilor de profil, oferind publicului sau repere importante din viața culturala. Aceasta preocupare se înscrie în strategia naționala a revistei, care are ca scop extinderea rețelei sale la nivel național, precum și continuarea proiectelor sociale și culturale cu care Șapte Seri și-a obișnuit cititorii.

„Dorim sa le oferim cititorilor noștri nu numai informații pertinente și de actualitate, ci și sa le trezim interesul pentru cele mai reprezentative evenimente culturale. Cititorul Șapte Seri este tânar, educat și doritor de manifestari culturale valoroase. Noi venim în întâmpinarea acestor dorințe, prin susținerea mediatica a unor proiecte importante”, declara Andras Kovacs, Director General Șapte Seri.

Cu o prezența de opt ani pe piața româneasca și un public bine conturat, distinct de al altor publicații saptamânale sau lunare, Șapte Seri pune un puternic accent pe calitatea materialelor publicate și a evenimentelor recomandate cititorilor sai. Acesta este factorul determinant care a facut ca audiența revistei sa înregistreze creșteri spectaculoase și constante în ultimii trei ani, poziționând Șapte Seri cu mult înaintea principalului sau concurent.

Agentia 4 ACE

Tags: