7 vedete de la Hollywood… cam zgârcite!

De: Carmen Ulian / 23.01.2015, 09:00
Câștigă premii internaționale, faimă, beneficii și sume de bani cu multe zerouri, dar când vine vorba să scoată bani din portofel, situația se schimbă dramatic. Iată cele mai zgârcite vedete de peste ocean.

1. Owen Wilson

Actorul de comedie, pe vremea când avea o relație cu actrița Kate Hudson, a rezervat masa de cină pentru aceasta, dar a fost invitat și fostul ei soț, Chris Robinson, solistul de la Black Crowes. Când a venit nota de plată, Owen a întins mâna imediat după ea pentru a citit suma de plată. Nu i-a plăcut ce a văzut și și-a exprimat nemulțumirea. Cei de la masă au crezut că el va plăti, însă după ce a pus hârtia pe masă s-a comportat ca unul care dă pasa mai departe deși are peste 60 de milioane de dolari în cont. Poate se simte cineva de la masă să plătească. În cele din urmă, Chris a scos cardul de credit și a plătit consumația. Acesta să fi fost oare motivul pentru care fusese invitat la masă?

2. Madonna

Este una dintre cele mai de succes artiste, dar asta nu înseamnă că împarte cei 700 de milioane de dolari în dreapta și în stânga. Este atât de zgârcită cu alții încât ai putea glumi că nici ea, aproape, nu-ți vede proprii bani. Când vine vorba de angajații ei, Material Girl nu are în minte bonusările. Dimpotrivă, ei ar trebui să se simtă privilegiați că au onoarea să o servească. Mulți dintre ei lucrează și peste program și aproape că nu își iau tot salariul.

3. Tyra Banks

Este la fel de atentă când vine vorba de banii personali, cei 90 de milioane de dolari. Are gusturi rafinate și scumpe, dar așteaptă ca ceilalți să plătească pentru ele. Recunoaște că pleacă din hoteluri cu săpunuri și șampoane, căci vrea să economisească orice bănuț.

4. Sarah Michelle Gellar

Vedeta nu vrea să piardă un cent din averea ei de 15 milioane de dolari dacă se poate și altfel. Este mereu în căutarea de oferte și refuză aproape de fiecare dată să plătească prețul întreg al unui produs. Folosește și cupoane de reduceri pentru magazine.

5. Kate Hudson

Se pare că nu-și permite nici haine să cumpere. Spune că hainele pe care le poartă la ceremonii sunt împrumutate, căci nu își permite să le cumpere, atât sunt de scumpe. Asta în condițiile în care are venituri de peste 30 milioane de dolari.

6. Gisele Bündchen

Se poate că a fost răsfățată prea mult de iubitul ei Tom Brady, căci la o avere de peste 290 milioane de dolari se încăpățânează să-și cumpere din banii ei niște sandale Becca Moon. A întrebat în magazin dacă nu cumva le poate primi gratuit. Șocant pentru ea, vânzătorul i-a spus NU!

7. Mark Zuckerberg

Pare un tip de treabă care ți-ar lăsa un bacșiș. Chiar dacă face 6 milioane de dolari pe zi și are o avere estimată la 34, 3 miliarde de dolari, Mark de la Facebook își ia restul înapoi de oriunde. Asta face și când iese la câte o cină romantică cu soția.