8 calități ale persoanelor născute în octombrie

De: Mihaela Enache / 23.10.2013, 12:30
8 calități ale persoanelor născute în octombrie
Fiecare lună este diferită în felul său și aduce cu ea noi evenimente, întâmplări și, uneori, noi anotimpuri. În mod similar, persoanele născute în diferite luni pot fi, de asemenea, diferențiați în funcție de calitățile lor unice. Iată cele specifice celor născuți în luna octombrie.

1. Romantism

Persoanele cu ziua de naștere în luna octombrie sunt iubiți născuți, Don Juani ai timpurilor lor. Intuil să spunem, sunt extrem de atractivi pentru sexul opus și pot câștiga pe oricine cu vorba lor dulce.

2. Seninătate

Acești oameni sunt iubitori de pace prin natura lor și preferă împrejurările calme și liniștite.natura lor ușoară se asigură că au puțini dușmani. Ei ridică rareori vocea sau își pierd cumpătul.

3. Optimism

Un născut în octombrie nu își va pierde speranța și va continua să încerce până la capăt. Optimismul lor este contagios și, prin urmare, ei pot fi foarte buni lideri de echipă, îi pot motiva pe ceilalți cu viziunea pot pozitivă atunci când lucrurile merg rău.

4. Inteligență emoțională

Cei născuți în luna octombrie sunt la apogeu în termeni de EQ. Ei nu sunt doar conștienți de propriile emoții, dar empatia și abilitățile lor sociale, sunt, de asemenea, remarcabile.

5. Carismă

Aceasta este o trăsătură rară și acești oameni abundă în ea. Carisma lor și personalitatea magnetică le câștigă o mulțime de adepți și oamenii se gândesc de două ori înainte de a-i contrazice. Ei își conduc viața cu panaș și personalitatea lor este o chestiune de invidie pentru multe suflete mai mici.

6. Ospitalitate

Aceste persoane vor primi punctaj maxim pentru ospitalitatea lor. Ei nu sunt doar politicoși, dar se și asigură că ceilalți se simt confortabil, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să renunțe la unele plăceri ale vieții.

7. Realizare

Oamenii născuți în această lună sunt orientați spre realizări și sunt buni finalizatori. Ei nu lasă nimic la mijlocul distanței și îndeplinesc fiecare activitate de finalizare, indiferent cât de greu este.

8. Bonomie

Aceste persoane sunt în general joviale. Personalitatea lor fermecătoare și suavă îi ajută să câștige un adept oriunde ar merge și fețele lor zâmbitoare luminează și cele mai întunecate împrejurimi.