8 caracteristici ale bărbaților Săgetător pe care trebuie să le știi

De: Mihaela Enache / 05.12.2013, 11:00
8 caracteristici ale bărbaților Săgetător pe care trebuie să le știi
„Curajos" este un cuvânt care definește un bărbat Săgetător. Ei sunt, de obicei, puternic conduși în orice situație de viață. Iată unele dintre caracteristicile bărbaților Săgetător pe care trebuie să le știi.

1. Cred în excelență

Fiind determinați, această calitate este naturală pentru ei. Cred în excelență în orice domeniu al vieții. Vor mereu să se ocupe numai cu e mai bun. Le plac, de asemenea, femeile inteligente. Iar femeile găsesc în mod normal această calitate atrăgătoare la bărbații Săgetători.

2. Sunt super prietenoși

Sunt destul de sinceri și peste poate de prietenoși prin natură. Își fac cu ușurință prieteni și chiar prietene. Să flirteze face parte din felul lor de-a fi, iar acest lucru acționează împotriva lor. Ei nu se pot implica cu ușurință în orice relație.

3. Le place libertatea

Sunt păsări libere. Deci, dacă îi legi, se simt neliniștiți. Ei cred în spațiu și în libertate. Dacă te întâlnești cu un bărbat Săgetător, trebuie să îi da tot spațiul pe care-l vrea. Acest lucru vă va ajuta în relația voastră. Ei trăiesc fiecare zi exact așa cum vine.

4. Sunt intenționați

Bărbații Săgetător pot acționa intenționat uneori. Prin urmare, dacă te felicită pentru ceva ce nu merită, trebuie să știi cum simt. Ei pot fi sinceri și deschiși legat de probleme. Acest lucru poate afecta sentimentele. Mai ales că fac acest lucru și atunci când sunt într-o relație.

5. Au toane

Sunt destul de capricioși când vine vorba de anumite situații. Ei au un temperament iute de la natură, care poate duce la probleme. Acest lucru le afectează și relația de dragoste.

6. Le plac provocările în viață

Aceasta este una din calitățile pozitive ale bărbaților Săgetător. Ei iubesc să accepte provocări în viață. Nu se dau bătuți cu ușurință și în cele din urmă reușesc în tot ceea ce fac. În cazul în care iubesc o femeie, o curtează în mare stil. Prin urmare, aceasta e ceea ce le place femeilor cel mai mult la ei.

7. Sunt prea cinstiți

Sunt sinceri în fiecare abordare a vieții – fie că e vorba de lucru sau dragoste. Ei își exprimă sentimentele într-un mod cinstit. De așteaptă, de asemenea, la aceeași onestitate și loialitată de la parteneră.

8. Au o abordare pozitivă

Sunt de obicei pozitivi în viață. Nu lasă negativitatea și criticismul să îi afecteze. Se ocupă de tot ce apare într-o manieră optimistă. Atunci când iubesc, le place să se bucure de compania partenerei lor.