8 caracteristici pentru a cunoaște mai bine un Taur

De: Mihaela Enache / 26.04.2013, 13:00
8 caracteristici pentru a cunoaște mai bine un Taur
Practici și spirituali, așa poți defini un bărbat Taur. Cu toate acestea, există și alte trăsături foarte interesante pe care ar trebui să le ții minte despre un astfel de bărbat.

1. Bărbații Taur sunt protectivi

Această calitate îi face adorabili. Le place să îi protejeze pe cei dragi și sunt întotdeuna preocupați de bunăstarea acestora. Ei păstrează mereu legătura cu familia lor. Prin urmare, dacă te întâlnești cu un Taur, poți fi sigură că va avea grijă de tine într-un mod special.

2. Bărbații Taur cred în angajament

Odată ce s-au angajat într-o relație de dragoste, ei pot merge dincolo de a-și exprima dragostea. Bărbații Taur cred că dragostea este ceva ce durează pentru totdeauna. Un bărbat Taur este întotdeauna disponibil să se implice într-o relație, drept pentru care această calitate îi face deosebiți în ochii femeilor care îi iubesc.

3. Taurilor le plac femeile feminine

Bărbaților Taur le plac femeile care se comportă într-o manieră feminină. Le plac femeile care sunt politicoase. Acesta este punctul lor slab. Nu suportă femeile băiețoase. Deci, nu uita lucrul ăsta data viitoare când ai de-a face cu un taur.

4. Taurii sunt realiști

Toți bărbații Taur sunt realiști prin natură. Nu te aștepta de la ei să fie visători. Deci, nu te aștepta nici să-ți scrie vreo poezie sau vreun cântec. Nu vor face astfel de lucruri. Ai de-a face cu o persoană simplă și cu picioarele pe pământ atunci când ai în fața ta un Taur.

5. Taurii sunt cinstiți

Bărbații Taur sunt sinceri în tot ceea ce fac. Această calitate a lor atrage în mod natural femeile. Le place să fie cinstiți în dragoste și, de asemenea, în orice altă relație. Ei își exprimă sentimentele în mod deschis, ceea ce este, din nou, o calitate pozitivă.

6. Bărbații taur au simțul umorului

Încă o calitate atrăgătoare! Majoritatea bărbaților taur au un bun simț al umorului, ceea ce îi face populari în rândul femeilor. Ei cred în umorul inteligent.

7. Bărbații taur nu îți oferă încrederea lor cu ușurință

O trăsătură ciudată a bărbaților Taur este că nu au încredere cu ușurință în viață. Din acest motiv, ei au puțini prieteni, dar cel mai probabil că sunt prieteni adevărați.

8. Bărbații Taur sunt întotdeauna siguri de sine

Ei sunt încrezători în tot ceea ce fac, această calitate făcându-i să fie persoane de nădejde. Ei sunt siguri pe sine atunci când trebuie să abordeze orice situație în viață. Încă o calitate ce atrage multe femei!