8 dintre cele mai lungi tatuaje (Poze)

De: Gabriela Voicu / 26.06.2012, 13:40
Cele mai lungi tatuaje din lume nu sunt neapărat și cele mai frumoase. Oamenii aleg să-și decoreze pielea cu reprezentări dintre cele mai neobișnuite, așa cum vei vedea în imaginile următoare.

Unii își fac câte 10 sau mai multe tatuaje, în timp ce alții preferă să-și decoreze pielea cu un singur desen imens.

Dacă vedete precum Rihanna sau Angelina Jolie și-au tatuat zeci de versuri, inimioare, animale, pistoale și alte astfel de reprezentări, pasionații mai curajoși ai acestei arte nu ezită să-și acopere pielea cu desene imense și complexe.

Cele mai lungi tatuaje pot fi colorate sau nu, pot reprezenta dragoni, diferite simboluri chinezești, simple linii sau chiar paragrafe din diverse opere literare.

De exemplu, cel din prima imagine de mai jos conține peste 880 de cuvinte – o adevărată „carte umană”, am putea spune – iar cel din a doua poză este cel mai lung tatuaj format din dungi realizat vreodată.

Vezi mai multe poze

Cel mai lung tatuaj cu litere

Cel mai lung tatuaj cu dungi

Cât poate dura realizarea unui tatuaj care să îți acopere aproape tot corpul? Australianul Glen Keizer a oferit lumii întregi un exemplu de răbdare, în 2005, când s-a lăsat tatuat de artistul Paul Blackhall pentru nu mai puțin de 42 de ore și 10 minute.

Acesta a înregistrat atunci un nou record mondial, pentru cea mai lungă sesiune de tatuare, „suflându-i” trofeul lui Damien Ouchynik, care în 2004 petrecuse 39 de ore și 21 de minute pentru a se tatua.