8 lucruri pe care femeile și le doresc cu disperare de la bărbați

De: Mihaela Enache / 26.09.2013, 11:00
8 lucruri pe care femeile și le doresc cu disperare de la bărbați
Cineva a spus odată: „Să generalizezi în cazul femeilor este periculos. Să te specializezi e infinit mai rău."

Ei bine, ceea ce doresc femeile rămâne o întrebare fără răspuns pe tot globul. Cu toate acestea, bărbații nu trebuie să își piardă speranța, pentru că nu e totul pierdut. Există un număr de lucruri despre care se știe sigur că femeile și le doresc. Iată câteva de pe lista lungă care poate te vor ajuta să o faci să se îndrăgostească de tine. Alege-o și fă-o să-i tremure genunchii!

Superman: femeile adoră să fie protejate. Deci, arată mai multe moduri prin care poți dovevi că ești salvatorul ei, care o va feri de primejdie! Femeile sunt pline de venerație față de bărbații care arată că pot interveni în situații de conflict. Asigură-te că prinzi fiecare oportunitate pe care situația ți-o aruncă.

Parfumul: reclamele la deodorante sunt pline de bărbați atrași de parfumul unei femei. Dar și reciproca este valabilă. Alege un parfum care ți se potrivește. Mai ales dacă e prima întâlnire, este bine să nu experimentezi ceva nou. Descoperă ce miroase cel mai bine pe tine. Ține minte, ce miroase foarte bine pe prietenul tău, s-ar putea ca pe pielea ta să nu dea bine deloc. Pentru că totul depinde de mirosul corpului tău. Când te dai cu parfum pe corp, ceea ce miroși este o combinație între parfum și mirosul corpului tău. Alege înțelept.

Surprize din belșug: femeile iubesc surprizele, indiferent că e vorba de ciocolată, scrisori de dragoste, cadouri sau buchete de flori. Femeile nu sunt deloc deranjate de surprize, oricât de multe ar fi. Cu siguranță înscrii puncte magice cu asta!

Transparența: onestitatea este în continuare cea mai bună politică. Nu o minți niciodată dacă te gândești că îți place de ea cu adevărat. Nu contează că inițial te vei confrunta cu unele critici, în cele din urmă îi vei câștiga încrederea.

Corp perfect: de ce sunt obsedate celebritățile să aibă un abdomen cu pachete de șașe sau opt pătrățele? Pentru că fetele sunt încântate de un corp bine tonifiat. Apucă-te de un antrenament regulat să poți face femeile să-și întoarcă privirea după tine!

Îmbracă-te bine: nimic nu face o femeie să strângă din nas mai repede decât un bărbat prost îmbrăcat. Verifică-ți stilul și șifonierul, vorbește cu un stilist pentru a afla ce arată cel mai bine pe tine. Hainele fac omul literalmente!

Gloria de pe cap: o tunsoare elegantă! O coafură bună îți poate da un aspect cu totul diferit. Ce mai aștepți? Uimește cu look-ul tău!

Magia mâinilor: poate că ți-ai dus prietena pe la cele mai tari restaurante din oraș, dar nu se va supăra dacă îi vei găti unul din felurile de mâncare preferate (sau chiar și tăiței instant) atunci când îi este foame. Astfel de momente nu sunt niciodată uitate.

Circulă o glumă despre femei care spune: „Mintea unei femei este mai curată decât cea a unui bărbat. Asta pentru că o schimbă mai des, se răzgândește mai des.” Cu toate acestea, există unele lucruri care rămân constante.