8 lucruri pe care să NU le spui femeilor

Apropo.ro / 29.05.2014, 11:00
8 lucruri pe care să NU le spui femeilor
Ca și în sport, la capitolul relații există legi nescrise pe care trebuie să le respecți pentru a te bucura de un oarecare succes.

Și cum unii bărbați habar nu au pe ce lume trăiesc, trebuie precizat că există anumite întrebări și declarații care trebuie evitate când vine vorba de comunicarea cu o femeie.

8. Nu o întreba Cu câți bărbați ai fost?

Cum nici ea nu trebuie să te întrebe cu câte femei ai fost, nici tu nu ar trebui să o întrebi cu câți bărbați s-a culcat. În primul rând pentru că nu vrei să știi cifra reală. Nu contează cât de mare este cifra, nu câștigi nimic dacă afli cu câți bărbați s-a culcat până acum. O asemenea întrebare nu face decât să-ți schimbi părerea față de ea. Dacă cifra este prea mare, vei crede că se culcă cu fiecare bărbat care îi iese în cale. Dacă cifra este prea mică, ajungi să te întrebi dacă nu cumva are vreo problemă.

În schimb, ar trebui să o întrebi „În câte relații lungi ai fost implicată?”. Dacă vrei să afli o asemenea informație, îndepărtează-te de ideea de sex și pune mai mult accent pe ideea de relație. Dacă a fost implicată în două-trei relații serioase și fiecare a durat cel puțin doi ani îți poți face o idee în legătură cu numărul de parteneri sexuali. Dacă schimbă partenerii precum ciorapii pot să-ți dai seama despre numărul bărbaților cu care s-a iubit.

7. Nu-i spune „Vrei să treci pe la mine?

Întâlnirea se apropie de final, dar a mers foarte bine și ai vrea să muți acțiunea la tine acasă. Este momentul în care lansezi întrebarea decisivă. Iar aceasta nu ar trebui să fie „vrei să treci pe la mine?”. O asemenea întrebare este de evitat pentru că se va gândi că te aștepți să te culci cu ea. Există posibilitatea să pui problema de așa natură încât să vină la tine fără să fi franc.

În schimb, ar trebui să-i spui „nu cred că noaptea ar trebui să se termine aici”. Este o declarație avantajoasă din cel puțin două motive. Nu este o întrebare care necesită un răspuns imediat, astfel că ea nu v-a refuza oferta pe loc. În al doilea rând este de preferat o asemenea declarație pentru că îi permite ei să vină cu propunerea de a continua seara la tine acasă. Ba chiar s-ar putea să-ți sugereze să mergeți la ea acasă. E alegerea ei să vină cu oferta fără a se simți presată.

6. Nu-i spune „Ar trebui să faci cunoștință cu familia mea

A întâlni familia partenerului este o problemă delicată pentru femei. O asemenea acțiune poate întâri sau distruge relația. Iar femeile văd acest moment ca pe un pas uriaș în relație. Bărbații nu dau o foarte mare importanță acestui moment pentru că au tendința să-și prezinte mai des partenerele familiei. Bărbații prezintă rudelor inclusiv partenerele de ocazie pentru că își doresc să nu mai fie asaltați cu cereri de detalii, de la rude, în legătură cu femeile cu care se întâlnesc.

În schimb, ar trebui să o întrebi „ai vrea să-mi cunoști familia?”. Partenera ta ar trebui să-ți cunoască familia când e pregătită și când ești și tu pregătit. Dacă tu ești pregătit nu înseamnă că și ea este pregătită pentru un asemenea pas. Dacă îi pui întrebarea corespunzător v-a înțelege că tu ești pregătit pentru un asemenea pas, dar păstrează posibilitatea să decidă și ea dacă este pregătită sau nu.

5. Nu o întreba „Ți-a plăcut partida de sex?

Nu trebuie să o întrebi dacă i-a plăcut partida de sex. Poți să fi cel mai prost amant din lume, dacă ea te iubește atunci te va minți spunându-ți că ești cel mai bun dintre cei cu care a fost până acum. La început te va minți cu cuvinte, iar apoi va mima tot mai des orgasmul.

În schimb, ar trebui să remarci că partida de sex a fost uimitoare. Dacă vrei să afli cum te-ai descurcat în pat, spune-i că ea a fost extraordinară. Fi sigur că nu te va minți.

4. Nu-i spune „Arăți groaznic în vestimentația aia„\

Bărbații se vaită adeseori că femeile pierd prea mult timp alegându-și vestimentația. Dar trebuie să înțelegem că ele nu aleargă în jurul blocului și, cu cinci minute înainte de termenul limită, îmbracă primele haine pe care le întâlnesc în cale. Ca să arăți bine îți trebuie timp, iar femeile se pregătesc temeinic. De la alegerea hainelor și a pantofilor până la alegerea culorii părului sau a unghiilor, totul durează. În ciuda timpului pierdut, este posibil ca rezultatul să nu o satisfacă pe deplin și dacă îi mai spui că arată groaznic înseamnă că nu iei deloc în considerare sentimentele ei.

În schimb, ar trebui să-i spui „nu-mi place vestimentația aia”. Dacă vrei să-ți manifești nemulțumirea, ar trebui să dai vina pe haine, nu pe persoană. Dacă nu-ți place cum arată într-o costumație anume, scoate în evidență defectele materialelor din care sunt făcute hainele. Dacă vrei să fi soft, aruncă, la pachet cu critica, și un compliment. „Nu cred că culoarea respectivă se potrivește cu culoarea pielii tale”sau „rochia respectivă te face să arăți plinuță deși tu nu ești” sunt moduri mai plăcute de a critica alegerile ei în materie de haine.

3. Nu-i spune „te-ai îngrășat?”

O asemenea întrebare n-are nevoie de explicații. Dacă într-adevăr are câteva kilograme în plus trebuie să înțelegi că ea deja știe asta. Ultimul lucru de care are nevoie este ca iubitul ei să-i atragă atenția.

În schimb, ar trebui să-i spui „hai să facem un pic de mișcare. Mă simt ieșit din formă”. Dacă într-adevăr crezi că a pus câteva kilograme pe ea, obiectivul tău este ca ea să mănânce după un program sănătos și să facă mișcare. În loc să-i atragi atenția că s-a îngrășat, ar trebui să faci în așa fel încât amândoi să duceți o viață mai sănătoasă. Probabil ar trebui să mai scapi și tu de un kilogram sau două astfel că ar fi bine să vă implicați împreună în activități sănătoase.

2. Nu-i spune „nu-mi plac prietenele tale

Nu-ți plac prietenele ei. Asta e. Se mai întâmplă. De fapt se întâmplă destul de des. Probabil că nici ea nu are o părere bună despre prietenii tăi, dar în mod sigur nu-ți va reproșa asta. Dacă prietenele ei nu au o influență proastă asupra ei și nu fac lucruri care să pună relația voastră în pericol, nu ai de ce să te alarmezi.

În schimb ar trebui să o abordezi cu celebra frază – „ar trebui să ne facem cunoștințe noi”. Orice cuplu are pe listă cupluri cu care petrec timpul de obicei. Acele cupluri se impart în subdivizii și ajung să-și petreacă timpul bărbații cu bărbații și femeile cu femeile. Asta ar putea fi soluția la problema ta în legătură cu prietenele ei. Dacă faceți cunoștință cu cupluri noi există toate șansele ca ea să-și petreacă mai mult timpul cu noile prietene și să uite de vechile legături.

1.    Nu ar trebui să-i spui Fosta mea iubită făcea asta în pat. Poți să o faci și tu?”

Orice om are fetișurile lui și ar trebui să vorbești despre acestea cu partenera ta. Numai nu fă trimiteri către fosta ta iubită. Garantat actuala parteneră își va pierde orice dorință de a se mai culca cu tine pentru că automat se va gândi în continuu la comparația cu fosta ta iubită.

În schimb ar trebui să spui „hai să încercăm asta diseară în pat”. Niciodată nu e ok să o aduci în discuție pe fosta ta iubită. Poate doar atunci când ești întrebat despre ea sau în cazul în care vrea să o atace pe actuala ta iubită. Actuala ta iubită știe că dacă îți place ceva ți-ai dat seama de asta din timpul relațiilor anterioare. Așa că spune „hai să încercăm asta diseară în pat” și las-o așa.