8 lucruri pe care trebuie să le ştii despre „Thor: Ragnarok”

De: Cristiana Trifu / 10.11.2017, 12:28
8 lucruri pe care trebuie să le ştii despre „Thor: Ragnarok”
Thor (Chris Hemsworth) – Zeul Tunetului, apărătorul Asgard-ului şi cel mai arătos super-erou Marvel – s-a reîntors în cinematografe în „Thor: Ragnarok”, cea mai amuzantă parte a francizei. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre noul film din Universul Marvel.

Filmul „Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România şi este disponibil în cinematografele din toată ţara, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

 

1.      Taika Waititi nu este doar regizorul filmului, el joacă şi rolul unui nou personaj CGI din Universul Cinematografic Marvel, pe nume Korg. Acest personaj a apărut în benzile desenate în 1962. Waititi este cunoscut pentru faptul că are şi roluri în filmele pe care le regizează.

2.      Hela, interpretată de Cate Blanchett, este unul dintre cei mai de temut inamici din benzile desenate, fiind şi primul personaj negativ feminin din filmele Studiourilor Marvel.

3.      Platourile construite pentru a ilustra Asgard Piazza şi planeta Sakaar au împreună mărimea a două stadioane de fotbal american. Acestea au fost construite în aproximativ 4 luni de o echipă de până la 450 de oameni.

4.      Mayers Rubeo, un veteran în designul de costume („Avatar”, „Warcraft”, „The Great Wall”) a produs peste 2,500 de costume originale pentru acest film, iar toate materialele folosite pentru realizarea lor au provenit din Australia.

5.      Un adolescent a stat o săptămână la locaţia în care s-a filmat pelicula, în speranţa că îl va întâlni pe Tom Hiddleston, deoarece schiţase un portret cu Loki şi îşi dorea să îi dăruiască desenul. Producătorii au aranjat în cele din urmă o întâlnire, iar momentul a fost surprins de televiziunile locale.

6.      În timpul filmării unei scene într-o zonă mai sălbatică a Australiei, echipa a fost întreruptă în momentul în care un piton a căzut din copacii bogaţi. Nimeni nu a fost rănit, iar şarpele a fost relocat de profesionişti, dar nu înainte ca membrii echipei să imortalizeze momentul prin fotografii.

7.      De multe ori, dimineaţa, foarte devreme, înainte ca membrii echipei să ajungă pe platou, canguri sălbatici au fost văzuţi în apropierea platourilor Asgard şi Sakaar.

8.      În prima zi de filmare, un trib Maori local a iniţiat o ceremonie pentru a-i binecuvânta pe membrii echipei. După 84 de zile de filmări, tribul s-a întors pentru a susţine o frumoasă ceremonie de încheiere a filmărilor pe teritoriul Australiei.

Trailere:

https://www.youtube.com/watch?v=Xb1KI6KhdWA

https://www.youtube.com/watch?v=GNzm-TM6mI4

 

Tags: