8 metode de a te furisa de la serviciu

Apropo.ro / 20.05.2009, 15:00
8 metode de a te furisa de la serviciu
Nu trebuie sa recunoastem, dar toti ne furisam uneori mai devreme de la job. Dar cum o facem?

Nu trebuie sa recunoastem, dar toti ne furisam uneori mai devreme de la job. Poate unii o fac mai des decat altii.

Totusi daca o faci incearca sa pleci prin metode mai creative…

Hai sa vedem care ar fi acele metode prin care sa te furisezi elegant de la birou:

8. Nu purta jacheta

Daca porti jacheta ai grija sa te vada colegii cu ea. Agat-o intr-un cuier, la vedere. Atat timp cat vor vedea haina ta vor realiza ca tu esti la birou. Nu este haina…. nu mai esti nici tu!

7. Tine-ti calculatorul pornit

Daca esti la serviciu tine-ti calculatorul deschis pentru a putea primi mesajele de messenger sau alte lucruri.

6. Daca este posibil, raspunde cu o mica intarziere e-mailurilor

Nu trebuie sa faci asta chiar tot timpul, pentru a nu-ti creea probleme. Insa daca, din cand in cand, se mai intampla, nu isi vor da seama ca nu ai fost in fata PC-ului si ca ai fost plecat.

5. Acces de acasa la mailul de la serviciu

Ar fi indicat sa ai aceasta posibilitate, pentru a rezolva toate problemele legate de acest aspect. Ar fi si mai bine daca iti poti programa cand sa ajunga e-mailurile tale la destinatie. Pleci mai devreme de la job, dar ai spatele asigurat.

4. Cauta mereu portite de scapare

Unele cladiri au si o a doua iesire din cladire, mai nefolosita. Daca pleci mai devreme de la serviciu si iesi prin usa din dos, ai toate sansele sa nu fii vazut de cine nu trebuie. Atentie, nu folosi liftul! Cine stie cu cine te poti intalni.

furisare

3. Lasa haina pe scaun

Ai obiceiul sa te dezbraci sa iti lasi haina pe scaun atarnata? E bine, dar nu o mai lua cu tine. Ca si in cazul jachetei, daca haina este inca la serviciu, si tu esti…

2. Ai grija sa iti programezi niste intalniri cu stomatologul….

Anunta-ti seful ca ai programare la stomatolog, dar ca vei recupera orele in care esti plecat. Vii mai devreme la job sau stai peste program, o scoti tu la capat. Important este sa cunosti ora la care soseste la slujba, pentru ca tu sa ajungi cu putin timp inaintea lui (pentru zilele in care vrei sa recuperezi orele dimineata).

1. Ai copii, trebuie sa ii iei de la gradinita

Nu iti permiti o bona, iar restul familiei nu poate lipsi de la serviciu. Deci, tu trebuie sa mergi dupa copil. Dupa ce parasesti incinta, faci ce vrei tu….

Ce alte metode folosesti sa te furisezi de la job?