8 motive pentru care ți-ai înșela nevasta cu Antonia

De: Mia Nicolescu / 04.07.2013, 17:30
Te bate gândul să păcătuești și tu cu Antonia? Iată ce avantaje ai putea avea...

Antonia se află în plin scandal sexual. S-a despărțit de soțul ei și, în același timp, de tatăl copilului său, iar acum este acuzată că are o relație cu Alex Velea, de altfel un bărbat însurat.

Cu toate astea, celebra cântăreață rămâne una dintre cele mai frumoase femei, cu care orice bărbat și-ar dori să aibă o aventură. Iată ce trebuie să știi înainte să faci acest pas!

1. Pare genul care ar accepta o altă femeie în pat. Ménage a trois fiind visul multor barbați.

Înainte să devină celebră, Antonia a trăit în America și a apărut în ipostaze fierbinți cu o mulatră, în videoclipul rapper-ului Lil’ Flip.

În videoclipul piesei „Everywhere We Go”, Antonia joacă rolul unei fete sexy, dornică de distracție, care se mișcă lasciv și flirtează cu o mulatră la fel de senzuală și focoasă.

La un moment dat, românca noastră se întoarce spre partenera ei și pare că vrea să o sărute, dar scenele nu sunt explicite, așa cum s-a întâmplat în videoclipul piesei „Morena”, unde Antonia o sărută pe Cristina Bizu, actuala parteneră de scenă a lui Tom Boxer.

Antonia

2. Dă senzația că îi place să fie tratată ca o marionetă.

Dacă e să ne luăm după versurile melodiei „Marionette”, Antonia își dorește un bărbat care să o trateze ca pe o marionetă.

„I wanna be in your control/ So unmerciful You can twist me and turn just don”t let me go/ I wanna be your puppet on a string/ Baby I”m not holding back/ We can do anything” (Vreau să mă controlezi/ Fără milă, poți să mă răsucești, să mă întorci, dar nu mă lăsa să plec/ Vreau să fiu marioneta ta/ Dragule nu mă deranjează/ Putem face orice)

Deci dacă vrei o femeie fără personalitete și voință proprie, ai găsit-o.

3. Are deja un copil, deci s-ar putea să nu te mai streseze cu dorința de a se simți împlinită din punctual ăsta de vedere.

Și bărbații vor să fie tătici… însă cât mai târziu posibil. Antonia a fost ceva mai grăbită la acest capitol și a făcut pasul cel mare poate mult prea devreme. Frumoasa cântăreață are deja o fetiță cu Vicenzo Castellano, bărbatul de care urmează să divorțeze.

Însă nu vă panicați! Veți avea și intimitatea voastră, pentru că micuța mai stă și pe la tatăl ei, în Italia.

Antonia

4. Maică-sa e bunăciune. Probabil și ea va arăta la fel de bine și la 50 de ani!

De când fiica ei este celebră, mama Antoniei nu mai are pace. Frumusețea ei a atras atenția, așa că este nelipsită din paginile ziarelor.

Femeie singură, aceasta frânge și inimile bărbaților de toate vârstele, în urmă cu doar o lună ea fiind surprinsă în compania unui tânăr în vârstă de doar 24 de ani.

Așa că aveți grijă, când o să aibă și Antonia 40 de ani, s-ar putea să vă înlocuiască cu un amant mai tinerel.

Citiți și celelalte motive pentru care ți-ai înșela nevasta cu Antonia pe Showbiz.ro!