8 sfaturi dacă ești atrasă de un bărbat Săgetător

De: Mihaela Enache / 12.12.2013, 12:00
8 sfaturi dacă ești atrasă de un bărbat Săgetător
Dacă ai de gând să te întâlnești cu un Săgetător, vei găsi următoare sfaturi foarte utile în menținerea unei relații cu el.

1. Fii cât de spirituală poți

Un bărbat Săgetător este bine cunoscut pentru inteligența sa, și e nevoie de o femeie la fel de spirituală să-l completeze. Deci, sapă adânc în rezervorul tău cu glume și câștigă-l prin umor.

2. Fii la fel de puternică

Nu fără motiv simbolul Săgetătorului este Centaurul. Partea de cal din centaur reprezintă forța brută a unui Săgetător și ar trebuie să fii pe măsură pentru a te potrivi cu dexteritatea lui dacă dorești să continui relația cu el.

3. Cere-i sfatul

Un bărbat Săgetător este mândru de înțelepciunea lui și îi va hrăni ego-ul dacă îi vei cere să te ajute din când în când. De fapt, sunt foarte buni la a da sfaturi și, deci, nu ai nimic de pierdut.

4. Fii sinceră

Un bărbat Săgetător este un vorbitor drept și, prin urmare, nu încerca să-l păcătești pentru că te va prinde în flagrant. Fii deschisă cu el și îi vei câștiga respectul.

5. Lasă-l să aibă libertatea lui

Oamenii care s-au născut sub acest semn pun preț pe suveranitatea lor mai mult decât pe orice altceva. Prin urmare, nu încerca să îl legi prin regulile tale sau o să-l sperii.

6. Nu fi dependentă de el

Responsabilitatea nu a fost niciodată punctul forte al unui Săgetător și te poți baza pe el numai pe propriul risc.

7. Nu încerca prea tare

Un Săgetător duce lipsă de profunzime, iar emoție este un termen străin pentru el. Deci, fă-ți prea multe griji despre relație cu el la un nivel emoțional și totul nu va fi decât inutil.

8. Spune-i în față

Dacă vine și apare ca fiind prea plin de el, fii gata să îi subliniezi că se comportă ca un nemernic. Nu îți face griji în privința sentimentelor lui, deoarece este orice altceva numai nu un sentimental.