8 sfaturi dacă vrei să te întâlnești cu un bărbat Fecioară

De: Mihaela Enache / 09.09.2013, 11:00
8 sfaturi dacă vrei să te întâlnești cu un bărbat Fecioară
În cazul în care te atrage un bărbat Fecioară și ești curioasă cum ai putea să-l faci să-i pici cu tronc, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci asta...

1. Perie-ți IQ-ul

Fiind guvernat de planeta Mercur, persoanele care fac parte din zodia Fecioarei posedă un intelect superior. Așa că nu nu apărea ca o bimbo, ci servește-i cât mai multe porții din spiritul tău pătrunzător.

2. Fii umilă

Un bărbat Fecioară este cunoscut pentru modestia lui și, prin urmare, tu ar trebui să fii în forma ta cea mai smerită pentru a-l câștiga.

3. Încearcă să te conectezi cu el

Fecioarele sunt foarte buni comunicatori, și le plac oamenii cu care se pot conecta. Deci, nu fi rezervată, ci cât poți de veselă. Îi va plăcea asta.

4. Ia criticile de partea ta

Un bărbat Fecioară poate fi sincer până în punctul de a fi extrem de critic. Dar ia-i criticile în mod pozitiv și nu te fă roșie ca focul la fiecare mustrare de-a lui.

5. Asigură-l că totul e în regulă

Fecioarele sunt în general foarte sceptice și rar văd partea bună a lucrurilor. Același lucru este valabil și pentru relațiile lor. Deci, arată-i că totul e în regulă și merge grozav.

6. Nu încerca să-l influențezi

Schimbarea opiniei unui bărbat Fecioară este aproape imposibil și orice încercare de a-l influența se poate transforma într-un dezastru. Deci, este mai bine să nu te amesteci în afacerile sale.

7. Evită certurile

Fecioarele pot fi foarte argumentative și, prin urmare, cel mai bine este să nu intri în nici o încăierare cu ei. În cazul în care apar diferențe între voi, încearcă să te acomodezi și să rezolvi problema cu calm.

8. Fii cu picioarele pe pământ

Un bărbat Fecioară poate fi foarte materialist și, prin urmare, este vital să nu fii prinsă în flagrant că te dai mare. Încearcă să-ți păstrezi capul pe umeri și simțul realității.