8 trăsături ale unui bărbat Pești care îl fac alegerea ideală

De: Mihaela Enache / 21.02.2014, 12:00
8 trăsături ale unui bărbat Pești care îl fac alegerea ideală
Lumea este plină de opțiuni, indiferent că e vorba să îți iei o rochie din mall sau cauți bărbatul care e perechea potrivită pentru tine. Ambele situații pot avea același număr de opțiuni. Cu toate acestea, ele nu sunt la fel.

În timp ce să găsești o rochie la mall poate fi atât de ușor, să dai peste bărbatul potrivit pentru tine poate fi extrem de dificil. Din nou, alegerea unei rochii greșite te poate doar dezamăgi ușor, însă alegerea unui bărbat nepotrivit poate fi frustrant și dureros. Să sărim peste melodramă și să încercăm să analizăm cine ar putea fi potrivit pentru tine înainte să îți dai inima cuiva.

Iată, așadar, 8 motive pentru care credem că ai putea să alegi un bărbat Pești.

1. Un bărbat Pești este sensibil

Trebuie să fi auzit povești despre relații eșuate din cauza lipsei de sensibilitate. Deci, știi cât de important este să fii într-o relație cu cineva care este sensibil cu tine și cu felul în care te simți. Un bărbat Pești este exact așa. Te va învălui în atenție atunci când treci printr-o fază dură în viață. Când șeful țipă la tine, sună-l și te va asculta. Când suferi de dureri menstruale, spune-i și te va răsfăța ca pe un copil. Sună ca un bărbat venit din Rai, nu-i așa?

2. Un bărbat Pești poate fi extrem de imaginativ

E destul e crezut că un bărbat poate fi imaginativ, corect? Dar atunci când vine vorba de un bărbat Pești, e adevărat! El este romantic și va avea ideile cele mai creative pentru a te face să te simți specială. El se va așeza la picioarele tale și te va face să te simți ca una din prințesele Disney despre care ai citit când erai fetiță. Tot datorită naturii sale extrem de imaginative, unui bărbat Pești nu îi este greu să se pună în locul tău și să te înțeleagă mai bine. Deci, este unul dintre cei mai înțelegători bărbați pe care îi vei întâlni vreodată. Și dacă ai nevoie de o idee strălucită poți conta pe el!

3. Un bărbat Pești este versatil

El iubește să facă mai mult de un singur lucru la un moment dat. De fapt, multitasking-ul este una din abordările lui preferate. El are nu doar energie să facă mai multe lucruri în același timp, ci și abilitatea de a face asta. Deci, dacă te căsătorești cu acest bărbat, el va putea să aibă grijă de copii, să te trateze ca pe o prințesă și să aibă grijă și de familie, per ansamblu. Tot datorită versatilității sale el este capabil să joace mai multe roluri în același timp. Un astfel de bărbat multitalentat este o comoară!

4. Un bărbat Pești este adaptabil

Dacă ai cunoscut deja câțiva bărbați, vei ști că toate relații au urcușuri și coborâșuri. Deși există anumite lucruri la care unul dintre parteneri poate lucra pentru a face relația mai puternică, există anumite alte lucruri care trebuie acceptate. Toate acestea necesită capacitatea de a fi adaptabil și gata să faci un compromis uneori. Iar ăsta e un lucru în privința căruia nu trebuie să îți faci griji atunci când iubești un bărbat Pești, pentru că el este deschis la schimbări și știe perfect cum să se adapteze la mediul său.

5. Un bărbat Pești este umil

Spre deosebire de mulți bărbați ale căror inimi sunt pline de ego masculin, un bărbat Pești este foarte umil și cu picioarele pe pământ. Atunci cănd este rănit, nu îi va frică să o spună. Dacă simte că a greșit, nu va ezita să își ceară scuze. Dacă simte că nu mai poate suporta durerea, nu îi va fi frică să plângă și să își arate sentimentele. Nu contează cine e sau cu cine are de-a face, inima lui este caldă și grijulie față de sentimentele altora. Această natură frumoasă a lui este foarte utilă într-o relație. Te va face să te simți confortabil în preajma lui.

6. Un bărbat Pești nu este lacom

Nu e cineva care să fie obsedat de bai, deoarece el crede că banii sunt ceva care vine și pleacă. În schimb, el este mult mai preocupat să trăiască viața la maxim. Prin urmare, nu va încerca să facă mai mulți bani decât are nevoie pentru a fi mulțumit și fericit.

7. Un bărbat Pești este amuzant

Aceasta este una din trăsăturile sale cele mai plăcute. Este binecuvântat de natură cu un simț al umorului uimitor. Orice relație începe să-și piardă farmecul la un moment dat în lipsa umorului. Un porție bună de râs este ca un exercițiu pentru o relație. Cu un bărbat Pești te vei distra mereu. El va continua să te surprindă cu cele mai amuzante glume, și asta te va face fericit pentru totdeauna.

8. Un bărbat Pești este un bun ascultător

Femeilor le place să vorbească, asta e de la sine înțeles! Un bărbat care nu doar aude ceea ce îi spui, ci te și ascultă este ca o binecuvântare, nu-i așa? Acesta este încă un motiv pentru care te poți îndrăgosti de un bărbat Pești. Este un foarte bun ascultător. Ori de câte ori simți că vrei să vorbești cu cineva, el este persoana perfectă. Dacă vrei să te eliberezi povestind despre șeful tău nebun, să te vaiți de neînțelegerea avută cu cea mai bună prietenă sau să te lauzi cu noua ta tunsoare, el va fi acolo să te asculte!