8 trăsături interesante ale bărbaților Săgetător pe care nu le știai

De: Mihaela Enache / 10.12.2013, 11:30
8 trăsături interesante ale bărbaților Săgetător pe care nu le știai
Bărbații Săgetător sunt cunoscuți a fi filosofi și aventurieri. Ei sunt reprezentați de Centaur - pe jumătate om, pe jumătate cal. Sună interesant, nu-i așa? Citește aceste articol pentru a afla mai multe despre trăsăturile lor interesante.

1. Iubitori de libertate

Bărbații Săgetător își iubesc libertatea. Este la fel de importantă pentru ei ca respirația. Ei sunt întotdeauna în căutarea libertății și ia decizii bazate pe cât de multă libertate vor primi în urma acestor decizii. De asemenea, apreciază libertatea altor oameni și le oferă acestora spațiu.

2. Aventuroși

Fiind aventuroși și îndrăzneți, le place să fie în aer liber. Dacă vrei să mergi la camping/drumeții/scuba diving sau orice astfel de activități, atunci caută un Săgetător. El este persoana perfectă pentru a te însoți într-o astfel de călătorie.

3. Deschiși

Bărbaților Săgetător le place să fie în compania altora. Ei nu doresc să rămână limitați la zidurile casei lor. Deci, dacă există o petrecere, ei vor fi printre primii prezenți acolo. Vor aduce viață unei petreceri și vor fi în centrul atenției.

4. Vorbesc deschis

Aceasta este considerată a fi o trăsătură atât pozitivă, cât și negativă. Bărbații Săgetător nu păstrează nici un gând pentru ei înșiși. Ei au nevoia de a rosti adevărul ori de câte ori este posibil. Deci te pot complimenta la un moment dat și în alte situații să fie pur și simplu obraznici față de tine. Dacă găsesc ceva bun, o vor spune. Dacă găsesc ceva greșit, de asemenea o vor spune.

5. Pozitivi

Nimeni nu poate fi la fel de pozitiv ca bărbații Săgetător. Ei iau viața așa cum vine și întotdeauna au o abordare pozitivă a acesteia. Mai mult decât atât, ei încearcă să aducă bucurie și fericire și în viața altora.

6. Neliniștiți

Bărbații Săgetător pur și simplu nu pot fi legați și ținuți într-un singur loc. Asta înseamnă că sunt nerăbdători în tot ceea ce fac. În cazul în care nu se poate finaliza o sarcină la timp sau dacă este prea complicată, vor pleca. Același lucru este valabil și pentru relațiile lor. Ei nu doresc o femeie care să îi țină mereu în control și care este exigentă. Așa fiind viața lor personală și profesională, bărbații Săgetător sunt neliniștiți.

7. Buni prieteni

Bărbații Săgetător sunt prieteni buni datorită inimii lor amabile și naturii pozitive. Ei sunt foarte buni la a purta conversații. Îi vor trata pe ceilalți așa cum doresc să fie tratați și, deci, sunt buni prieteni.

8. Puțin emoționali

Bărbații Săgetător sunt de obicei fără emoții și pot fi deconectați cu oamenii, precum și cu lucrurile din jurul lor. În cazul în care sunt răniți, ei vor încerca din nou să aibă o abordare pozitivă față de viață. Nu se vor gândi prea mult la asta, deoarece cred că este o risipă de energie. De asemenea, nu le place să-și exprime sentimentele prea mult.