8 vedete de succes și ritualurile lor zilnice

De: Carmen Ulian / 31.03.2014, 14:15
Unii susțin că rutina zilnică este cheia spre succes. Nici marile vedete nu fac rabat de la acest lucru. Dar iată cu ce ocupă ele atunci când nu sunt în fața camerelor.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

8. Ellen DeGeneres – mantra magic

vedeta

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a urmat cursuri de Meditație Transcedentală și despre beneficiile acesteia în viața omului. Pentru meditație, Ellen petrece 20 de minute în fiecare zi concentrându-se pe matra. Acest lucru face parte din viața ei, după ce-și face exercițiile de înviorare de dimineață. Așa se încarcă cu energia necesară unei zile pline și agitate.

Acest tip de meditație este practicat și de Jerry Seinfeld, Paul McCartney, Hugh Jackman, și mulți alți actori de la Hollywood.

7. Kelly Ripa – sport în fiecare zi

vedeta

Kelly Ripa este mereu fresh în fața telespectatorilor de la „Live!” de 13 ani. Este mamă a trei copiii. Se trezește în fiecare dimineață la ora 06.00 după care trezește toată familia pentru micul dejun, după care își duce copiii la școală, iar ea merge la studio înainte de a începe emisia. După, Kelly merge la sala de sport unde își lucrează bine fiecare părticică a corpului. La sală merge șapte zile pe săptămână – se simte mai energică, își menține inima sănătoasă și puternică. Orele ei de sport sunt împărțite în yoga, dance spinning și alergare. Doar așa rezistă unui program zilnic încărcat.

6. Barack Obama – timp cu familia

vedeta

Președintele SUA, Barack Obama, își face mereu timp să stea cu familia sa. Toată lumea a observat acest lucru. Este dificil, mai ales când esti președintele unei țări și ai multe îndatoriri. Obama i-a micul dejul în familie, în fiecare dimineață. Își face apoi exercițiile de menținere – cardio și de forță, după care poate pleca liniștit la job.

5. Mick Jagger – mișcări „a la Jagger”

vedeta

Solistul trupei The Rolling Stones se află pe scenă de peste 50 de ani. Mereu în mișcare. La cei 70 de ani ai săi, Mick este atent și la sănătatea sa fizică și psihică. Timp de șase zile pe săptămână face exerciții variate de întreținere. Merge aproape zilnic pentru a lua lecții de balet clasic, pilates și yoga. Doar așa se menține în formă șă îi ies de fiecare dată celebrele sale mișcări.

4. Lady Gaga – timp pentru ea

vedeta

Cântăreața Lady Gaga obișnuiește să practice yoga. Profesorul artistei i-a prescris cinci minute, în fiecare zi, să își acorde doar ei atenție, să se iubească, să-și adune gândurile.

3. Mark Jacobs – relaxare în kilt

vedeta

Designerul în vârstă de 50 de ani, Mark Jacobs, obișnuiește să ia micul dejun, după care un expresso și o țigară și urmează partea cu alegerea vestimentației din prima parte a zilei. Cel mai creativ se simte atunci când poartă kiltul scoțian.

2. Miranda Kerr – meditație

vedeta

Deși o vezi mai mereu în lenjerie intimă, modelul Miranda Kerr nu-și petrece toată ziua îmbrăcată așa și bând șampanie. Pentru cele 2-3 prezentări de modă pe zi, Kerr trebuie să se mențină în formă. Astfel, Miranda practică și meditația care o ține focusată și calmă pentru a rezolva treburile. Nu lipsesc nici exercițiile fizice de rutină. Și timpul petrecut cu familia.

1. Gwyneth Paltrow – familie și fitness

vedeta

Actrița este mereu în formă și asta se datorează timpului petrecut cu familia și antrenamentelor zilnic. Astea o ajută să danseze, să cânte și să gătească, căci ne-a dovedit că le poate face pe toate.

În fiecare dimineață, Gwyneth pregătește micul dejun familiei sale, duce copilul la școală. Are timp să-i mai citească povești și seara la culcare, dar și să facă cele două ore de antrenament pe zi. Pate să le facă pe toate: 14 ore de sport pe săptămână, timp cu copilul, cu soțul, evenimente, plus multe filme în care apare.