8 zvonuri despre scandalul Rihanna – Chris Brown

Apropo.ro / 20.02.2009, 08:00
Presa a fabricat o multime de zvonuri despre scandalul referitor la scenele violente dintre Rihanna si Chris Brown.

De cand Chris Brown a devenit un raufacator, blamat de intreaga lume pentru ca si-a batut iubita (Rihanna), presa a fabricat tot felul de zvonuri despre scandalul care a socat lumea showbiz-ului.

UPDATE: Tmz a publicat astazi o fotografie realizata imediat dupa incidentul in care au fost implicati Rihanna si Chris Brown. In aceasta poza fata Rihannei apare desfigurata.

Povestea a inceput in seara decernarii premiilor Grammy, cand Rihanna a fost implicata intr-un scandal conjugal, alaturi de Chris Brown.

Acesta s-a incheiat cu muscaturi, zgarieturi si vanatai, in defavoarea celebrei cantarete, care, de altfel, a lipsit de la gala Grammy din acest motiv.

Presa inca asteapta declaratiile oficiale ale Rihannei despre incident.

Din acel moment, Chris Brown a devenit un fel de paria, care, pentru a calma spiritele la Hollywood, a fost nevoit sa recurga la ajutorul PR-istilor, care i-au pus cap la cap cateva discursuri (destul de stupide, am spune), prin care se scuza pentru "corectia" aplicata Rihannei.

Iata cateva dintre zvonurile aparute in urma acestui incident:

1. Chris Brown a folosit arme in scandalul cu Rihanna

Asa cum reiese de pe Tmz, primele stiri despre cearta celor doi se refereau la existenta unei arme, folosite de Chris Brown pentru a o rani pe Rihanna. Aceste informatii au fost ulterior infirmate.

2. Rihanna monitoriza convorbirile telefonice ale lui Chris Brown

Potrivit Bossip, prietenii lui Chris au declarat ca Rihanna "spiona" apelurile de pe mobilul iubitului ei. Asa ar fi reusit artista sa vada un mesaj, pe care Brown l-a primit de la o admiratoare misterioasa. Se pare ca textul cu pricina a infuriat-o pe cantareata si a determinat-o sa il atace pe Brown, care a ripostat incercand sa se apere.

3. Leona Lewis a fost motivul scandalului

Publicatia Star relateaza ca la un moment dat Rihanna l-a surprins pe Chris flirtand cu Leona si atingand-o pe spate, ceea ce i-a declansat o criza de nervi.

4. Pozele cu vantaile Rihannei sunt modificate in Photoshop

Tmz a incercat sa demonstreze ca fotografiile in care Rihanna apare cu ochelari de soare care ii acopera vanataile, sunt, de fapt, trucate in Photoshop.

5. Paris Hilton a fost motivul scandalului

Un martor a declarat pentru publicatia OK! ca a vazut-o pe Paris intalnindu-se si flirtand cu Chris Brown.

6. Rihanna si Chris s-au impacat si sunt din nou impreuna

In Touch Weekly anunta ca un martor a confirmat impacarea celor doi, care si-ar fi reluat deja relatia, in ciuda acestui scandal.

7. Nu e prima data cand Chris Brown o bate pe Rihanna

Conform USmagazine, o prietena a Rihannei a declarat ca aceasta avea vanatai pe gat inca din luna decembrie a anului trecut. Femeia a intrebat-o atunci pe Rihanna daca totul e bine intre ea si Chris, iar cantareata i-ar fi replicat ca s-a despartit (din nou) de el.

8. Rihanna ar putea avea nevoie de operatii estetice pentru reconstructie faciala

Ziarul britanic The Sun sugereaza ca artista ar avea nevoie de interventia chirurgilor plasticieni pentru a scapa de ranile provocate de Chris Brown.

 Rihanna – "Live your life"

 

Chris Brown – "With you"

 

Care crezi ca este adevaratul motiv al scandalului dintre Rihanna si Chris Brown?

Imagini: Dyfuse.com / Latimesblogs.latimes.com / Tmz.com