9 actori care vor deveni extrem de populari până la sfârșitul lui 2015

De: Carmen Ulian / 02.02.2015, 15:00
Iată o lista celor zece actori care au toate șansele ca numele lor să fie mult mai bine cunoscute de public până la sfârșitul anului acesta.

Au toate atuurile pentru ca ei să devină celebri – sunt implicați în proiecte îndrăznețe care au șanse de reușită, sunt încrezători, arată bine și sunt talentați.

1. Dakota Johnson

Joacă în adaptarea după romanul lui E.El. James Fifty Shades of Grey, a apărut în 21 Jump Street și The Social Network. Numele ei se află tot mai mult pe buzele iubitorilor de film.

2. Ezra Miller

Un tinerel care are toate șansele de reușită în cinematografie. Până acum a dovedit că este cu mult peste un actor mediocru datorită rolurilor interpretate. A jucat în We Need to Talk About Kevin, The Perks of Being a Wallflower, The Stanford Prison Experiment și în derulare The Flash, programat pentru 2018.

3. John Boyega

A făcut parte din distribuția Star Wars: The Force Awakens, Attack the Block și 24 și a arătat lumii cât de bine poate progresa. Proiectele sale nu se opresc aici, iar cu fiecare pas făcut se îndreaptă către direcția dorită – celebritatea.

4. Jack O”Connell

Britanicul Jack O”Connell își construiește ușor, dar sigur, cariera de actor. A apărut în filmul Unbroken al Angelinei Jolie, în rolul lui Louis Zamperini. A mai făcut parte din echipele Transformers: Age of Extinction și Star Wars: The Force Awakens.

5. Levi Miller

Levi a fost distribuit în Peter Pan a lui Joe Wright. Cei de la Warner l-au plăcut mult, iar numele lui va fi mult mai sonor decât în prezent, până la finele lui 2015.

6. Gal Gadot

De la Gal sunt așteptări mari anul acesta în ce privește performanța. A prins rolul principal în Wonder Woman al lui Zack Snyder, programat pentru 2016. Actrița israeliană va interpreta rolul Dianei.

7. Lea Seydoux

Statusul ei de superstar a fost, practic, stabilit în urma rolului din Bond Girl, pe care l-au mai interpretat actrițe precum Halle Berry, Denise Richards sau Tanya Roberts. Pentru Skyfall, Lea a fost cea potrivită – o tănără care nu era celebră, dar își dorea o carieră de star.

8. Britt Robertson

Scream 4, The First Time, Under the Dome și Tomorrowland sunt câteva dintre ecranizările pentru care a filmat. Deși este la început de carieră, vedeta a avut parte de colegi de platou ca George Clooney, Hugh Laurie și lista continuă. Pentru anul în curs sunt pregătite trei filme în care joacă – Cook, Tomorowland, The Longest Ride.

9. Daisy Ridley

Face parte din distribuția filmelor Lifesaver (2013), Blue Season (2013) și Star Wars: Episode VII – The Force Awakens (2015). Lista peliculelor în care joacă este cu mult mai lungă. Regizorii cred că este una dintre cele mai versatile actrițe, cu un viitor promițător.