9 crime șocante cu vinovați pedepsiți

De: Carmen Ulian / 21.02.2015, 09:00
În fiecare zi, undeva, cineva este ucis. Printre aceste crime se numără și unele care ajung să șocheze audiența.

1. Judith Eva Barsi

crima

Fiica de 10 ani a actriței americane Judith Eva Barsi și mama ei au fost omorâte de soțul Evei, Jozsef Istvan Barsi, în 1988, după ani de suferință severă fizică și abuz psihic. Ele au fost împușcate apoi stropite cu gaz și arse. La final ucigașul s-a sinucis prin împușcare.

2. Matthew Shepard

crima

În noaptea de 7 octombrie 1998, studentul american Matthew Shepard a fost victima unei crime urâte bazate pe orientarea sa sexuală. Doi homofobi l-au torturat și l-au amenințat cu pistolul pe student. În cele din urmă l-au și omorât pentru că era gay.

3. Rudolf Moshammer

crima

Unul dintre cei mai de succes designeri germani a fost găsit mort în locuința sa, pe 14 ianuarie 2005. Irakianul Herisch Ali Abdullah a recunoscut că l-a ucis pe designer, după ce acesta a refuzat să-i plătească 2000 de euro pentru favoruri sexuale.

4. Anita Cobby

crima

Pe data de 2 februarie 1986, australianca Anita a fost acostată de niște indivizi într-o stație de tren. Ea a fost răpită și dusă la un padoc unde a fost violată de mai multe ori de către cei cinci bărbați, care au și bătut-o. Suspecții au fost arestați pentru uciderea Anitei, ei primind pedeapsa pe viață.

5. Charles Augustus Lindbergh Jr.

crima

Fiul aviatorului Charles Lindbergh, avea 20 de luni când a fost răpit din locuința familiei, la 1 martie 1932. După două luni trupul său neînsuflețit a fost descoperit lângă Hopewell Township. A fost găsit și ucigașul care a fost ulterior executat pe scaunul electric.

6. Andrew Jackson Borden

crima

A fost lovit cu bestialitate de 11 ori cu toporul de către fiica sa. Împreună cu el mai era și Abby Borden al cărei crainu a fost găsit cu 19 lovituri cauzatoare de moarte. Fiica acestuia a fost arestată.

7. Sharon Tate

crima

Actrița a fost ucisă în august 1969 de către membrii familiei lui Charles Manson. Corpul ei, alături de al prietenei sale, a fost găsit în camera de zi legat cu o frânghie în jurul gâtului și multe alte răni de cuțit pe corp. Vinovații au primit pedeapsa cu moartea.

8. James Bulger

crima

Copilul de 3 ani a fost torturat și ucis de Robert Thompson și Jon Venables, ambii în vârstă de 10 ani. Au fost arestați și pedepsiți și au intrat în istorie drept cei mai tineri ucigași pedepsiți din istoria Angliei moderne.

9. Marilyn Reese Sheppard

crima

A fost ucisă cu bestialitate, iar toată lumea a fost șocată de imaginile de la fața locului. Vinovatul pedepsit a fost chiar soțul ei, doctorul Sam Sheppard care a intrat la închisoare pe viață.