9 lucruri pe care bărbații le fac și nu vor să recunoască

Apropo.ro / 14.12.2014, 11:00
Orice bărbat vrea să aibă o imagine de dur, chiar de dominator, dar bărbații fac o mulțime de lucruri, cele mai multe pe ascuns, de care se simt rușinați.
Chiar dacă nu vor să recunoască, bărbații se îngrijesc aproape la fel de mult precum femeile și nu ezită să verse o lacrimă sau două, din când în când.
 
1. Bărbații se îngrijesc regulat
 
 
Este primul lucru pe care bărbații îl fac și nu vor să recunoască. Dacă vedeți un bărbat cu pieptul curat, sprâncenele îndrăzneț aranjate și buzele roz ca un trandafir, să știți că bărbatul respectiv nu s-a trezit peste noapte cu un aspect direct de pe Broadway. Bărbații sunt clienți fideli ai saloanelor de înfrumusețare, folosesc produse de înfrumusețare și, în general, au grijă de ei.
 
2. Bărbații comandă băuturi de fete
 
 
Câteodată bărbații se satură de băuturile tipice, gen berea rece ca gheața sau paharul de whisky, și își comandă băuturi considerate a fi de fete, gen Pina Colada sau Bloody Mary. Aceste băuturi sigur nu-i ajută să se îmbete sau să-și evidențieze masculinitatea, dar sigur scoate la iveală motive de amuzament. Pentru că, să fim sinceri, cine poate rezista în fața unei umbreluțe din hârtie sau plastic.
 
3. Bărbații se uită la comedii romantice
 
 
Poate nu o fac în prezența altor persoane, dar bărbații adoră să se întindă câteodată pe canapea, să îmbrățișeze un bol cu popcorn și să urmărească o comedia romantică. Ba chiar preferă să verse câte o lacrimă, din când în când. În plus, bărbații adoră să urmărească, din când în când, emisiuni considerate a fi pentru doamne și domnișoare.
 
4. Bărbații plâng
 
 
Bărbații urăsc să se afle în public că glandele lor lacrimale funcționează. Nu-și vor lăsa lacrimile prețioase să-și facă apariția în public. Dar trebuie să acceptăm că, din când în când, cu câte o ocazie specială, bărbații se descarcă din toată inima, iar din ochii lor pornesc adevărate cascade. Din când în când, bărbații au depresii, dar nu-și arată vulnerabilitatea pentru a-și păstra imaginea dură.
 
5. Bărbații adoră mângâierile
 
 
Deși acest mit a fost deja spulberat, încă există mulți bărbați care nu vor să recunoască faptul că adoră să fie mângâiați și să se îmbrățișeze cu persoana iubită. Totuși, un studiu recent arată că cele mai multe dintre cuplurile care adoră să se îmbrățișeze sunt mai sudate și mai lipsite de stres. Există mulți bărbați care refuză să recunoască faptul că adoră să-și apeleze persoana iubită folosind tot felul de diminutive.
 
6. Bărbații fac cumpărături
 
 
Deși mulți refuză să recunoască, bărbații adoră să facă multe cumpărături pentru casă. Nu vă gândiți că produsele de curățenie, de sub chiuvetă, apar acolo printr-un fel de magie. De asemenea, frigiderul și masa din bucătărie nu se umplu întâmplător. Neagă că fac cumpărături pentru casă, dar toți bărbații apelează la o asemenea activitate, mai devreme sau mai târziu. E posibil să fie ajutați de soră sau mamă, dar în anumite limite, pentru că nu vor să fie asociați cu ele când vine vorba de asemenea cumpărături.
 
7. Bărbații se analizează între ei
 
 
Un lucru este sigur. Toți bărbații analizează modul în care ceilalți bărbați arată și se îmbracă. Când sunt abordați pe această temă, bărbații își vor trage fața de oameni serioși și vor merge mai departe. Totuși, trebuie precizat că ei îi analizează pe ceilalți bărbați la muncă, la sala de sport și chiar la mall. Când un bărbat va considera că un alt bărbat este extrem de atrăgător, va păstra această informație pentru el.
 
8. Un bărbat își suge burta, pentru a arăta mai sexy
 
 
Este amuzant, dar adevărat. Orice bărbat are tendința de a-și suge burta, pentru a arăta mai bine, mai ales când este în compania unei femei frumoase sau când trebuie să facă o poză. Un bărbat își suge burta și își ține respirația în speranța că va reuși să ascundă cele câteva kilograme în plus. Este una dintre cele mai vechi metode prin care bărbații caută să arate mai bine. În plus, când sunt în sala de forță sau pe terenul de sport, bărbații trag mai tare de ei ori de câte ori o fată atrăgătoare este prin preajmă.
 
9. Bărbații bârfesc
 
 
Niciun bărbat nu va recunoaște vreodată, dar bărbații bârfesc, poate chiar mai mult decât femeile. Au ultimele detalii picante despre fiecare persoană din jur. Trageți cu urechea la una dintre discuțiile pe care le poartă bărbații și veți fi uimiți de intensitatea cu care bârfesc.