9 lucruri pe care nu le știai despre Kate Upton

De: Gabriela Voicu / 13.05.2013, 14:45
Revista Vogue SUA a uimit pe toată lumea cu alegerea vedetei de pe coperta ediției lunii iunie: Kate Upton.

Modelul american Kate Upton este vedeta numărului din iunie al revistei americane „Vogue”. Catalogată de editorii celebrei publicații cel mai hot supermodel de pe planetă, frumoasa blondă în vârstă de 20 de ani spune despre sine că este o persoană modestă și cu picioarele pe pământ.

Potrivit Daily Mail, Kate Upton a mărturisit că speră să își facă un nume și în industria cinematografică.

Vezi galeria foto!

Kate Upton, fără Photoshop

Revista Vogue este foarte selectivă când vine vorba despre modelul care se va afla pe fiecare copertă, iar standardele dictate de Redactorul-șef al ediției Vogue SUA, Anna Wintour, au rămas neschimbate de-a lungul anilor. Imaginea fotomodelelor cu structură osoasă proeminentă era sfântă pentru revistă și deseori a fost criticată pentru că ar promova modelele anorexice.

Cu toate acestea, numărul din luna iunie a acestui an o are pe coperta pe Kate Upton, care s-a făcut remarcată datorită formelor voluptoase, o siluetă atipică pentru un model. Cu toate acestea, Kate Upton a fost și ea pusă sub presiunea de a slăbi, după ce a apărut într-o prezentare de modă. Reacțiile au fost atunci în mare parte negative, mulți numind-o „grasă” pe frumoasa blondă.

Kate Upton, pe coperta Vogue SUA

Kate s-a aflat în noiembrie 2012 și pe coperta ediției Vogue din Italia și a mai bifat o apariție în Vogue Marea Britanie. Modelul nu a reușit totuși să obțină un contract cu Victoria’s Secret, care a respins-o în mod brutal. „Nu am introduce-o niciodată pe domnișoara Upton într-un show Victoria’s Secret. Ea este mai mult genul de fată de la pagina 3. Este ca o nevastă de fotbalist, cu păr mult prea blond și genul de chip pe care oricine cu bani l-ar putea cumpăra”, a declarat Sophia Neophitou, directoarea de casting a celebrului brand.

Având în vedere toate controversele pe care le-a stârnit cu corpul său, este surprinzător că Vogue SUA a ales-o ppe Kate pentru copertă.

9 lucruri pe care nu le știai despre Kate Upton:

1. Nu îi place să facă abdomene. David Krisch, antrenorul ei personal, este ca un „dictator”, determinat să o facă să fie în formă înainte de fiecare ședință foto. Cei de la Vogue au asistat la un antrenament al ei, cu cinci zile înainte de un shooting în Uruguay, și au scris că la finalul unei sesiuni de abdomene, Kate a spus: „Destul , nu mai pot!”

2. În copilărie nu cumpăra reviste de modă cu modele pe copertă pentru că nu știa cine erau. Asta a motivat-o să devină nu doar model, ci vedetă. Ea este născută în 1992, ceea ce înseamnă că avea doar 8 ani când perioada de glorie a supermodelelor apunea.

3. Anul trecut, numele ei reprezenta a patra cea mai populară căutare pe Yahoo, după Election, iPhone5 și Kim Kardashian, potrivit Vogue.

4. A obținut un contract cu agenția IMG – cea mai bună din lume – după ce i-a sunat și le-a cerut să o includă în echipa lor. „Am avut mereu idealuri în carieră și am găsit modalități pentru a-mi îndeplini dorințele. Dacă una dintre ele a fost să sun cea mai buna agenție din lume, asta am făcut”, a declarat Kate pentru Vogue.

Kate Upton, „slăbită” în Photoshop

5. A atras atenția celor de la IMG spunându-le că este conștientă că nu va putea niciodată să fie model, dacă nu va ajunge supercelebră. Și Kim Kardashian a înțeles asta înainte.

6. Vrea să aibă propria linie de lenjerie intimă. Nu vă așteptați să fie pentru Victoria’s Secret…

7. Mănâncă doar ce înoată sau zboară.

8. Lumea nu o recunoaște ușor pe stradă. Când reprezentanții Vogue au luat masa cu ea, cei din jur nu păreau să observe că cel mai hot supermodel linge o acadea lângă ei și poartă bikini. Normalitatea lui Kate este însă atractivă.

9. Se autoînvinovățea când unii oameni spuneau că e grasă, dar acum râde când aude asta. „E nostim să văd la știri că lumea are opinii despre corpul meu”, a declarat Kate.