9 moduri prin care bărbații își pot îmbunătăți viața

De: Carmen Ulian / 19.06.2014, 12:00
Fiecare bărbat este frumos în felul său, dar de ce să nu îmbunătățești lucrurile prin pași simpli? Cât de mult contează pentru tine aspectul exterior?

Bărbații, ca și femeile, își doresc să arate bine, să aibă o frizură la modă, o vestimentație de admirat, un aspect îngrijit și să miroasă bine. În primă fază contează aspectul exterior, cel care le face pe femei să se simtă atrase de bărbat, iar mai apoi și ce ascunde la interior, sufletul.

Iată câteva trucuri prin care îți poți îmbunătăți aspectul astfel încât să sclipești în ochii femeilor, iar bărbații să te invidieze:

1. Scapă de părul nedorit

Nu vrei să fi o variantă a lui Yeti, motiv pentru care ar fi indicat să elimini părul care iese în evidență din nas, urechi, pe ceafă, etc, care nu-ți oferă acel aer cool. Aspectul îngrijit, după cum spuneam, contează. Această treabă nu-ți va fura prea mult din timpul tău prețios, dar finalul contează. Tunde puțin și sprâncenele dacă este cazul pentru a nu avea un aer bătrânesc sau pensează-te discret, pentru ca la sfârșit să rămâi tot cu un aspect bărbătesc. Dacă nu reușești singur poți apela la serviciile unor specialiști. Nu e scump.

sport

2. Fii în formă

Ești conștient că atunci când arăți bine, te și simți așa, plus că ai acea doză de încredere necesară abordării unei femei, a înfruntării oricăror probleme, etc. Prin sport dobândești și rezistență, care te va ajuta, cu siguranță, și în dormitor. Așa că în loc să te plângi că nu-ți place ce vezi în oglindă mergi la sala de sport sau fă exerciții acasă, după programe de pe internet.

3. Postura contează

Ce crezi că pare mai atrăgător în ochii unei femei – un bărbat cocoșat cu postura de dute-n colo sau unul cu… coloană vertebrală? Lucrurile stau la fel și în ochii altor bărbați. Cel cu o postură sigură, dreaptă, va inspira putere celor din jur, față de unul aplecat care pare o țintă sigură în fața celor care se simt mult prea bărbați. Postura corectă este indicată și pentru a menține corpul sănătos – pieptul ușor înainte, umerii drepți, privirea în față, dar fără un aer de superioritate. Deranjează.

4. Gura care nu miroase

Dacă vrei să stai în compania femeilor, și nu numai, nu te baza pe faptul că ești ok dacă ai haine la modă și miroși bine. Dantura sănătoasă și îngrijită, mirosul proaspăt al gurii contează mai mult. Cum pe tine te-ar deranja să întâlnești o tipă frumoasă dar de care să vrei să fugi când deschide gura urât mirositoare, și reciproca este valabilă. Contează să ai grijă de tine, pentru tine, în primul rând.

crema

5. O piele frumoasă

Nu doar femeile pot folosi cremele hidratante pentru corp, ci și bărbații. Cine ar prefera o piele ridată, îngroșată și uscată care te zgârie la atingere, în locul uneia fine?

6. Frizura potrivită

Nu alege o frizură dacă nu-ți stă bine cu ea doar pentru simplul fapt că este la modă. La fel și cu barba. Nu toți bărbații trebuie să semene. Unii sunt făcuți să le stea bine cu barbă, alții mai puțin. Mai bine simplu și frumos, decât la modă și respingător.

frizura

7. Garderoba potrivită

Și bărbații ar trebui să aibă în garderobă câteva piese clasice care nu se vor demoda niciodată. O pereche de blugi, cămașa, un cardigan în culori neutre, un tricou alb, un sacou, la care poți asorta piese vestimentare moderne. Un stil al tău nu ar strica. Hainele sunt ca o carte de vizită pentru purtător.

8. Stilul personal

Nu toată lumea știe să poarte un costum, un trenci sau o cravată. Nu purta hainele pentru aparențe, ci să te simți tu bine în ele. Niciodată să nu arăți că ai mai mulți bani decât stil. Este neplăcut vizual. Mai bine puține haine în dulap, dar care să ți se potrivească mănușă.

9. Alimentează-te și hidratează-te corect

Nu exagera cu mâncarea sau băutura, căci tot tu vei avea de suferit. Îți vei pune și organismul la grea încercare. Corpul tău este ca o mașinărie care refulează dacă este încărcată excesiv. În plus, viitoarea ta iubită va avea de la cine să învețe ce înseamnă o viață sănătoasă într-un corp sănătos. La fel și prietenii tăi.