9 perechi de vedete vor pleca în Sri Lanka şi India, în noul sezon Asia Express

De: Alexandra Necsoiu / 10.10.2018, 17:18
 9 perechi de vedete vor pleca în Sri Lanka şi India, în noul sezon Asia Express
Antena 1 pregăteşte în această toamnã un nou sezon Asia Express, cel mai tare show de aventură difuzat în România. Spre deosebire de anul trecut, vedetele vor avea de această dată un nou itinerariu: peste 4000 de kilometri prin Sri Lanka şi India. O altă noutate este faptul că acum vor exista 9 perechi de vedete care să se lupte pentru marele premiu. Regulile concursului rămân însă neschimbate. Fiecare pereche va avea la dispoziţie 1 Euro pe zi, bani cu care trebuie să se descurce, să îşi găsească transport, cazare şi mâncare.

Rugăminţile, farmecul personal şi puterea de convingere vor fi atuurile care îi vor ajuta pe cei 18 concurenţi să ajungă cât mai departe în marea competiţie şi să parcurgă o distanţă cât mai lungă din “Drumul Elefantului”. Sri Lanka şi India vor fi o adevărată provocare, diferenţele culturale uriaşe, bariera de limbă şi condiţiile nu tocmai prietenoase le vor da mari bătăi de cap participanţilor.

“Asia Express” a fost prima oarã difuzat în anul 2004. De atunci şi pâna în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţãri (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmãrit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevãrat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Aventura “Asia Express” va începe la Antena 1 în primãvara anului viitor. Show-ul este produs de echipa coordonatã de Mona Segall şi Robert Lionte.