9 trăsături ale unei femei Fecioară pe care nu le vei mai găsi la altcineva

De: Mihaela Enache / 05.09.2013, 11:50
9 trăsături ale unei femei Fecioară pe care nu le vei mai găsi la altcineva
Lumea din jurul nostru este, într-adevăr, un loc minunat. Există atât de multe lucruri despre care merită să înveți. Dar, lumea unei femei Fecioară este și mai minunată. Curios să știi mai multe despre ea?

1. Este condusă de inteligență

Chiar dacă este o fată drăguță, ea consideră că este necesar să-și folosească și creierul. Cu siguranță nu e genul de persoană care să spună orice nimic îi trece prin cap. În schimb, ea va sta calmă și va analiza și cele mai dificile situații, în așa fel încât, atunci când este în sfârșit pregătită, să își exprime opinia și toată lumea să fie copleșită de ceea ce spune. Ca urmare a acestei inteligențe, femeia Fecioară tinde întotdeauna să aibă succes în eforturile sale.

2. Este plină de tact

Să fii o persoană cu tact este o artă posedată doar de puțini. O femeie Fecioară își va pune ochii pe ceva, iar după un timp acel ceva va fi al ei. Acest lucru se datorează faptului că știe cum să joace cărțile foarte bine. Și datorită acestei caracteristici unice femeile Fecioară reușește mereu să aibă lucrurile de partea ei.

3. Este super organizată

Cine este persoana cu stilul de viață mai disciplinat și mai sistematic? Da, aceasta este, evident, o frumoasă femeie Fecioară. Ea este întotdeauna cea care e bine pregătită de dinainte. Acest lucru se datorează sentimentului ei extraordinar de auto-disciplină și time management. Ea este întotdeauna super organizată și, prin urmare, rareori face gafe.

4. Este o gânditoare

De fapt, gândirea critică și logică este ceva foarte natural pentru o femeie Fecioară. Mintea ei este ca o pădure deasă, plină cu idei unice și creative, care așteaptă să iasă la lumină. Îi place să-și provoace mintea și să genereze multe idei tot timpul. Acesta este unul din secretele din spatele creativității ei incomparabile.

5. Are o memorie foarte ascuțită

Fie că e vorba de zile de naștere sau aniversări, o femeie Fecioară nu va uita niciodată nimic. Ea este înzestrată cu o memorie foarte ascuțită, astfel încât aproape tot ceea ce vede sau aude lasă o amprentă permanentă în mintea ei.

6. Este foarte onestă

Onestitatea este o trăsătură foarte importantă în relații, dar destul de rară. Însă, în ceea ce o privește pe femeia Fecioară, mintea ei este ca o carte deschisă. Dacă are ceva împotriva unei alte persoane, se va asigura că acea persoană știe lucrul ăsta. Să se plângă pe la spatele altcuiva nu este foarte acceptabil pentru o femeie Fecioară, directă și francă. Totodată, dacă are ceva frumos de spus despre o altă persoană, nu va ezita să o facă.

7. Este curajoasă

Când o persoană se uită la o femeie Fecioară pentru prima dată, aceasta poate părea timidă și introvertită. Cu toate acestea, atunci când ajungi să o cunoști mai bine, descoperi cât de trăznită poate fi. Ea are curajul de a face ceea ce dorește inima ei, indiferent ce are altcineva de spus despre asta. Totodată, ea are curajul să spună ce are pe inimă, fără să îi pese prea mult de consecințe. Așa că, atunci când cineva se uită la o femeie Fecioară, are în fața sa o lady curajoasă și îndrăzneață, care are curajul să mute munții și să se lupte cu leii. Bravo!

8. Este foarte tolerantă

Poate părea fragilă și slabă. Cu toate acestea, este foarte puternică pe interior. Ea poate suferi toate problemele din lume, și încă să aibă un zâmbet strălucitor pe fața ei. Dacă într-adevăr îi pasă de cineva, ea va tolera orice durere și suferință de dragul acelei persoane.

9. Ea este un prieten foarte bun

Nu este prea greu pentru o femeie Fecioară să se împrietenească aproape cu oricine. Ea este mereu veselă și această calitate face ca oamenilor să le placă să fie în jurul ei. În afară de asta, ea este foarte cu picioarele pe pământ și caldă. Acest lucru îi determină pe ceilalți să o găsească foarte abordabilă. Ea este, de asemenea, foarte utilă și tindă să iasă din felul ei de a fi pentru a fi de ajutor oamenilor de care îi pasă. Toate acestea fac din femeiea Fecioară un prieten foarte bun.

Ai auzit de femei frumoase, cum ar fi Beyonce Knowles, Cameron Diaz, Pink, Salma Hayek, Shaniah Twain și Alexis Bledel? Toate acestea sunt mândre Fecioare. Ele sunt frumoase, puternice, de succes, curajoase și răbdătoare, așa cum o femeie Fecioară se presupune a fi.