9 vieți marca Pepe

Apropo.ro / 06.06.2005, 10:14
9 vieți marca Pepe
Un veritabil latin-lover trebuie sa demonstreze în mod constant de ce este capabil. Macar pentru propria liniște sufleteasca. Ca la a noastra, a celorlalți, nu prea pare sa reflecteze... Ba din contra! Ne lovește cu perseverența în orgoliul personal. Am lacrimat la

Un veritabil latin-lover trebuie sa demonstreze în mod constant de ce este capabil. Macar pentru propria liniște sufleteasca. Ca la a noastra, a celorlalți, nu prea pare sa reflecteze… Ba din contra! Ne lovește cu perseverența în orgoliul personal.

Am lacrimat la unison urmarindu-l cum se desfașura în ploaie în clipul „Numai iubirea”. Am lacrimat, din nou, de fericire telenovelistica, de aceasta data, atunci cand am conștientizat profunzimea amorului de care e capabil. Oana Zavoranu, fii atenta!

Lacrimam, din nou, zilele astea. Și nu! Pepe nu ne-a atacat cu gaze lacrimogene ci, a lansat un nou videoclip. Antrenant și dezinvolt, artistul pune piciorul în pragul muzicii autohtone. Ca doar nu se mai putea așa! În consecința, Pepe le da o lecție tuturor. Din seria „Minune mica cu iz latin”, cantarețul cu pumni de fier, la propriu, reușește sa compuna un text elocvent: „femeia sa n-o crezi”.

La așa o creație dureroasa, imaginile erau imperios necesare. Asta ca sa ne explice și noua, neinițiaților, „ca peste tot e femeia / Ce te duce în ispita și pacat”. Îmbatat de sloganul „Nu ma las niciodata de iubit”, Pepe defileaza pe sticla înconjurat de o droaie de ispite care de care mai…

În final, trebuie subliniat un detaliu important: protagonistul apare costumat într-un maiou alb, aparent de bumbacel (cam uncool pentru un dur ca el, nu?!).

Citește versurile piesei „9 vieți” numai în

Tags: