Omul ăsta a rămas fără o parte din craniu! (POZE)

De: Gabriela Voicu / 29.01.2013, 17:50
Omul ăsta a rămas fără o parte din craniu! (POZE)
Un britanic se poate considera foarte norocos după ce a supraviețuit unei căzături de la înălțimea de peste 6 metri.

Un turist britanic care și-a pierdut o parte din craniu după ce a căzut de la balconul unui hotel, nu numai că a supraviețuit, dar s-a întors acasă cu o parte din propriul craniu în valiză.

Lee Charie, în vârstă de 32 de ani, actor în show-ul TV britanic „The Only Way Is Essex”, și-a zdrobit o parte din craniu după ce a căzut de la peste 6 metri înălțime, iar medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire.

Tânărul a petrecut două zile internat în stare critică înainte de a fi operat pentru ca medicii să reducă presiunea asupra creierului său îndepărtându-i o parte din craniu.

Lee Charie

Acum, după ce s-a recuperat la spitalul Addenbrooke din Cambridge și a învățat din nou să meargă, Lee s-a întors din Thailanda cu bucata de craniu extrasă în valiză și speră că medicii din Marea Britanie o vor putea folosi pentru a-i reface cutia craniană.

„Am fost mort două zile, dar am înviat”, a declarat bărbatul, care locuiește în Stanstead Abbotts, Herts. El încă nu își amintește dacă pur și simplu a alunecat de la balconul hotelului de pe insula Koh Tao în care fusese cazat sau dacă a fost împins.