Bill Gates știe cum poate rezolva cele mai mari probleme ale omenirii

Apropo.ro / 03.02.2013, 16:00
Bill Gates știe cum poate rezolva cele mai mari probleme ale omenirii
Multimiliardarul Bill Gates crede că a găsit soluția la rezolvarea celor mai mari probleme ale omenirii.

Bill Gates este celebru în lumea întreagă datorită succesului companiei Microsoft, însă astăzi își dedică timpul în totalitate organizației caritabile „Bill and Melinda Gates Foundation”, pe care a fondat-o alături de soția sa. El a cheltuit mai bine de 30 de miliarde de dolari până acum pentru a spori calitatea vieții umane la nivel mondial, alte câteva miliarde de dolari urmând să fie utilizate în cadrul proiectelor aflate în desfășurare.

Putem învăța foarte multe despre cum să îmbunătățim lumea în secolul al XXI-lea de la un simbol al epocii industriale: motorul cu aburi.

Pentru a valorifica puterea aburilor a fost nevoie de numeroase inovații, așa cum relatează William Rosen în cartea «The Most Powerful Idea in the World». Printre cele mai importante s-a numărat o metodă de măsurare a energiei generate de motoare și un micrometru supranumit «Lord Chancellor» care putea măsura distanțe foarte mici.

Citește mai multe detalii despre Multimiliardarul Bill Gates dezvăluie cum putem rezolva cele mai mari probleme ale omenirii, pe Descoperă.ro