Katy Perry și Rihanna, supărate din cauza lui Chris Brown

De: Marian Andrei / 14.02.2013, 09:53
Katy Perry și Rihanna, supărate din cauza lui Chris Brown
Se pare că cele două foste prietene sunt, în acest moment, "la cuțite", Katy Perry cerând organizatorilor la recenta Gală a Premiilor Grammy să-i ofere un loc în sală cât mai departe de Rihanna.

Presa a dezvăluit că motivul supărării lui Katy Perry este decizia Rihannei de a se întoarce la Chris Brown, artist care se află încă sub supraveghere de către poliție tocmai pentru că a abuzat-o fizic în 2009.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

O sursă a dezvăluit pentru US Magazine: Katy Perry nu mai este apropiată de Rihanna pentru că nu aprobă decizia acesteia de a se întoarce la Chris Brown”, considerând că Rihanna face o „greșeală uriașă” prin împăcarea cu Chris Brown.

Prietenii Rihannei insistă că aceasta din urmă nu are nicio problemă cu Katy Perry, dar nu-i pasă ce cred alții despre relația ei cu Chris Brown pentru că ea este fericită acum.

„Rihanna nu are nicio problemă cu cineva și nu îi pasă ce cred alții despre relația ei. La Grammy s-a simțit bine alături de Chris”, a spus un apropiat al celor doi.

Cele două prietene au început să aibă o relație mai rece de când Rihanna s-a sărutat cu Brown în septembrie, la MTV Video Music Awards, atunci când ele au venit împreună la festivitate.