Mihai Stoica ramane suspendat 4 luni

Apropo.ro / 29.11.2007, 13:49
Mihai Stoica ramane suspendat 4 luni
Presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, ramane suspendat 4 luni
Presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, ramane suspendat 4 luni in urma sedintei de miercuri a Comisiei de Disciplina a FRF, care a mentinut si decizia de a-l amenda pe oficialul gruparii ialomitene cu 5.000 de lei.

La 12 noiembrie, Mihai Stoica a fost suspendat de Comisia de Disciplina pentru patru luni si amendat cu 5.000 de lei, deoarece la meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, a intrat pe teren. Presedintele clubului ialomitean a contestat decizia la Comisia de Apel a FRF, care la 22 noiembrie a retrimis cazul la Comisia de Disciplina, motivul invocat fiind faptul ca aceasta nu a individualizat abaterile regulamentare ale lui Mihai Stoica la meciul cu Dinamo.

"Pentru mine un lucru este cert: se incearca numai discreditarea. Am atacat hotararea Comisiei de Disciplina la Apel pentru ca nu a existat o motivare. Este incredibil, dar nu am ce face decat sa stau si sa fiu umilit. Din pacate nu pot decat sa asist cum isi bat joc de mine", a spus Mihai Stoica, dupa anuntarea deciziei Comisiei de Disciplina.

Rugat sa comenteze faptul ca Unirea Urziceni ar fi putut primul sau al doilea loc in clasamentul Ligii I, daca nu ar fi fost defavorizata de arbitraj, Stoica a declarat: "Daca as spune, m-ar suspenda din nou, dar ar trebui sa ies din fotbal".

Tot miercuri, Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru vineri anuntarea unei decizii in cazul mijlocasului formatiei CFR Cluj, Eugen Trica. Acesta a fost convocat la comisie pentru un fault comis asupra unui jucator de la Dacia Mioveni, in partida din etapa a XV-a, pentru care nu a fost sanctionat de arbitru.

FC Dinamo a retras memoriul depus la Comisia de Disciplina impotriva presedintelui clubului Poli Stiinta Timisoara, Marian Iancu, care facuse o serie de declaratii jignitoare la adresa fostului antrenor al campioanei, Walter Zenga, pe care l-a numit, printre altele, "golanas".