Topul celor mai enervante vedete de la Hollywood (Poze)

De: Gabriela Voicu / 18.04.2013, 13:00
Justin Bieber și Kim Kardashian se numără printre cele mai nesuferite vedete de la Hollywood. Vezi topul complet!

Actrița Gwyneth Paltrow (40 de ani) a fost desemnată cea mai nesuferită vedetă de la Hollywood, într-un sondaj anual realizat de revista Star. Astfel, actrița a devansat-o pe deținătoarea de anul trecut a titlului, Kristen Stewart.

Gwyneth Paltrow (Hepta)

Gwyneth Paltrow a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei și a ajuns în fruntea celor mai iritante 20 de personalități din film, muzică și televiziune de la Hollywood. Potrivit redactorilor Star, ea ar fi fost votată de majoritatea participanților la sondaj din cauza stilului ei de viață sănătos, a numelor pe care le-a dat copiilor săi (Apple și Moses), dar și pentru că s-a lăudat că exceleaza din punct de vedere profesional și a declarat că britanicii sunt mult mai inteligenți și civilizați decât americanii.

Kristen Stewart (Hepta)

Pe locul al doilea se află Kristen Stewart, căzută în dizgrație după ce anul trecut și-a înșelat iubitul, pe actorul Robert Pattinson (colegul ei din seria „Twilight”), cu regizorul căsătorit Rupert Sanders. Cei doi au lucrat împreună pentru filmul „Snow White and the Huntsman”, iar cineva i-a fotografiat în timp ce se sărutau. Ulterior ei și-au cerut scuze public. Este a doua oară anul acesta când vedeta în vârstă de 23 de ani ajunge într-un top care nu îi face cinste. În februarie, ea a fost desemnată drept cea mai neatrăgătoare actriță de la Hollywood, de revista britanică Menkind.

Jennifer Lopez (Hepta)

Diva Jennifer Lopez ocupa poziția a treia a topului, în timp ce locul al patrulea i-a revenit lui John Mayer – cel care s-a despărțit de Katy Perry și care este renumit ca „afemeiat”. Pe locul al cincilea, cititorii au plasat-o pe actrița de comedie Katherine Heigl.

Topul 20 al celor mai dezagreabile personalități de la Hollywood cuprinde și câteva nume noi – Justin Bieber și Kim Kardashian, iar din top nu lipsesc Angelina Jolie și Ashton Kutcher.

Iată topul complet al celor mai detestate vedete de la Hollywood:

Gwyneth Paltrow (locul 1)

Kristen Stewart (locul 2)

Jennifer Lopez (locul 3)

John Mayer (locul 4)

Katherine Heigl (locul 5)

Matt Lauer (locul 6)

Madonna (locul 7)

Justin Bieber (locul 8)

Anne Hathaway (locul 9)

Kris Jenner (locul 10)

Kim Kardashian (locul 11)

Leann Rimes (locul 12)

Ashton Kutcher (locul 13)

Jay Leno (locul 14)

Angelina Jolie (locul 15)

Lindsay Lohan (locul 16)

Shia LaBeouf (locul 17)

Taylor Swift (locul 18)

Jesse James (locul 19)

Chris Brown (locul 20)