Noul film în care joacă Ryan Gosling, desființat la Cannes (Trailer)

De: Gabriela Voicu / 23.05.2013, 17:30
Noul film în care joacă Ryan Gosling, desființat la Cannes (Trailer)
Noul film cu Ryan Gosling, "Only God Forgives",a primit critici dure la Festivalul Filmului de la Cannes 2013. Nu rata trailer-ul!

Noul film cu Ryan Gosling, „Only God Forgives”,a primit critici dure la Festivalul Filmului de la Cannes zilele acestea, după ce în 2011 filmul „Drive”, în care Gosling joacă alături de Carey Mulligan, a fost foarte apreciat la același eveniment.

Gosling a lucrat tot cu regizorul Nicolas Winding Refn pentru „Only God Forgives”, film catalogat drept „o baie de sânge în slow motion” de publicația Star, care notează că personajul lui Gosling ar fi putut fi foarte bine înlocuit cu un zombie tăcut. Trailer-ul poate fi văzut mai jos:

„Only God Forgives” trailer

Ryan Gosling nu a putut fi prezent la festival deoarece își pregătește debutul regizoral, cu filmul „How to Catch a Monster”, și a fost prea ocupat pentru a se prezenta pe covorul roșu, așa cum a scris într-o scrisoare pe care Thierry Frémaux a citit-o înainte de premiera filmului „Only God Forgives”.

Criticii spun că noua peliculă cu Ryan Gosling este prea violentă, Peter Howell notând că filmul „l-ar fi făcut pe Sigmund Freud să strige după ajutor către mama lui”.