Dorin Cocoș a înlocuit-o pe Elena Udrea cu o tânără de 26 de ani

Apropo.ro / 03.07.2013, 14:45
Dorin Cocoș a înlocuit-o pe Elena Udrea cu o tânără de 26 de ani
Dorin Cocoș, proaspăt divorțat, își reface viața alături de o absolventă de Drept în vârstă de 26 de ani.

Omul de afaceri Dorin Cocoș a recunoscut noua sa relație. După divărțul de Elena Udrea, Dorin și-a refăcut viața sentimentală repede, alături de Diana Roibu, o tânără de 26 de ani absolventă a Facultății de Drept.

Da, este adevărat că Diana este prietena mea. Suntem împreună, suntem un cuplu ca toate celelalte, la început de drum, vrem să trăim o viață normală, nu în lumina reflectoarelor, nu consider că povestea noastră de dragoste este un subiect de interes public„, a declarat Dorin Cocoș pentru cancan.ro.

Dorin Cocoș, 52 de ani, este un bărbat statornic în dragoste, având în vedere faptul că relația cu Elena Udrea a durat 10 ani.

După divorțul de Dorin, Elena Udrea a primit jumătate din vila de 169 mp pe care cei doi o dețineau în Pipera și din terenul aferent de 239 mp, o casă în București de 169,52 mp, plus un sfert dintr-o „suprafață construită imobil” de 635 mp. În urma acțiunii de partaj voluntar făcute dîntre cei doi, Elena Udrea a mai rămas cu patru terenuri intravilane în București de aproximativ 9.600 mp, pe care acum le deține integral, dar și cu jumătate dintr-un teren de 596 mp și cu un sfert din altul de 697 mp. De asemenea, Udrea a păstrat două autoturisme.

Deși acum Dorin Cocoș se află în vizorul Fiscului și riscă să fie executat silit, cu siguranță probleme de afaceri nu vor afecta actuala poveste de iubire.