Cum face Lady Gaga repetiții pentru noua piesă „Swine”

De: Gabriela Voicu / 29.08.2013, 15:30
Cum face Lady Gaga repetiții pentru noua piesă
Lady Gaga a oferit fanilor un preview pentru noua sa piesă "Swine", prin intermediul unui clip postat pe Youtube în care cântăreața face repetiții.

Lady Gaga a oferit fanilor un preview pentru noua sa piesă „Swine”, prin intermediul unui clip postat pe Youtube în care cântăreața face repetiții.

În clip, Gaga este înconjurată de trupa sa și cântă „‘I know you want me. You”re just a pig in a human”s body” / Squealer, squealer, squeal out! You”re so disgusting. You”re just a pig inside. Swine!” (Știu că mă vrei, nu ești decât un porc în pielea unui om” / Squealer, Squealer, grohăie! Ești dezgustător. Ești doar un porc pe dinăuntru. Porcule!”).

Pe 1 septembrie, ea va susține un show la festivalul iTunes și le-a dat indicații fanilor pe Twitter în privința „ținutelor recomandate” pentru acest festival numit SwineFest. Printre accesorii se numără codițele colorate, scoicile, căluții și steluțele de mare, râtul de porc fals.

Recent, Lady Gaga s-a fotografiat alături de fani în timp ce aceștia au început să o pipăie după ce au așteptat-o în fața unui studio din New York.