Gerard Butler și Monica Bellucci, de la Hollywood la Bollywood

De: Marian Andrei / 24.11.2013, 11:17
Gerard Butler și Monica Bellucci, de la Hollywood la Bollywood
Presa indiană anunță că Gerard Butler și Monica Bellucci vor forma pentru marele ecran un cuplu de îndrăgostiți puși în situații critice.

Deși la Hollywood ofertele curg în ultima vreme atât pentru Gerard Butler (44 de ani), cât și pentru Monica Bellucci (49 de ani), cei doi actori au de gând, potrivit presei indiene, să accepte rolurile principale într-o superproducție de la Bollywood, la invitația lui Shahkruk Khan, actor-producător considerat rivalul celebrului Salman Khan.

Astfel, „spartanul” și senzuala actriță vor fi protagoniștii unui film de acțiune în care, îndrăgostiți fiind, vor fi puși în situații periculoase. Deși onorariile lor nu au fost făcute publice, se pare că vor primi, conform jurnaliștilor asiatici, zeci de milioane de dolari, căci, se știe, nu sunt multe starurile care acceptă să apară în producțiile de la Bollywood.

Mai mult, fanii celor doi speră ca povestea de dragoste de pe ecran să se transpună și în realitate, pentru că atât Gerard Butler, cât și Monica Bellucci sunt lipsiți de obligații. El pare să fi pus punct relației cu Mădălina Ghenea, iar ea este proaspăt divorțată de actorul Vincent Cassel.