Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 8 februarie 2014

Apropo.ro / 07.02.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 8 februarie 2014
Sâmbătă, temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2...-1 grad în zonele cu ceață persistentă și 11...13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 6 grade Celsius.

Sâmbătă, 8 februarie 2014, vremea în România va fi în continuare caldă în regiunile intracarpatice precum și în zonele de deal și de munte, în timp ce în restul teritoriului, regimul termic va fi ușor mai coborât decât normalul datei calendaristice.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2…-1 grad în zonele cu ceață persistentă și 11…13 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua local în jumătatea de vest a țării și izolat în rest. Pe crestele montane înalte se vor semnala precipitații mixte. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud și est, local va fi ceață, posibil persistentă și asociată trecător cu burniță sau fulguială. Pe arii restrânse se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va avea înnorări și se va semnala ceață asociată trecător cu burniță, îndeosebi dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.