Aura Urziceanu vrea să renunțe la cetățenia română

De: Marian Andrei / 13.03.2014, 14:15
Aura Urziceanu vrea să renunțe la cetățenia română
Sătulă de jignirile aduse la adresa ei, artista, care trăiește în SUA, vrea să renunțe la cetățenia română. Decizia a venit după ce fostul ei impresar, Radu Mușetescu, a acuzat-o că și-a neglijat soțul, care se zbate între viață și moarte.

Aura Urziceanu s-a dezlănțuit pe blogul personal: „După cinci ani de urâțenii, răutăți și așa cum mi s-au înfățișat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiță de a-i înțelege, admite… dimpotrivă! Sunt goi, fără conștiință, fără suflet, fără educație. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioși, urâți, demenți și de o lașitate josnică! Sunt foarte periculoși, că te aduc în stare să-i vânezi și să-i împuști! (…) Tocmai de aceea renunț la cetățenia română!”.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Nu este singura dată când Aura se supără pe români. Acest lucru s-a întâmplat prima oară atunci când s-a spus despre ea că ar fi de origine romă. La acea vreme mai mulți colegi de generație au sărit în apărarea ei și au reușit să o liniștească.

Acum, un alt scandal a umplut paharul. Radu Mușetescu, cel care i-a fost impresar mai bine de nouă ani, susține că artista își neglijează complet soțul, care se zbate între viață și moarte. Această declarație a fost făcută la scurt timp după ce fostul impresar a dezvăluit că Aura Urziceanu a fost obligată să se drogheze pe vremea când colabora cu celebrul Quincy Jones.

Aura Urziceanu este cea mai cunoscută interpretă și compozitoare de jazz din România. Cu o carieră strălucită în jazz, atât în România, cât și peste hotare, Aura Urziceanu are în palmares o scurtă colaborare cu celebrul Quincy Jones.