Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 13.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 iunie 2014
Vremea la nivelul întregii țări devine instabilă. Sunt șanse de averse în înnorări. Maxime termice de până la 30 de grade, în sudul Olteniei.

Sâmbătă, 14 iunie 2014, vremea în România va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zona de munte și pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 30 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 și 18 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral vremea se schimbă. Cerul va fi variabil și va ploua. Maxime termice de 23 de grade Celsius.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei, când vor fi condiții ca, trecător, să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie