Metoda de tortură prin care londonezii scapă de oamenii străzii

De: Carmen Ulian / 13.06.2014, 14:30
Noua metodă de înlăturare a oamenilor fără locuință a stârnit mâhnirea celor care au aflat despre ea prin intermediul platformelor de socializare.

Londonezii care nu mai vor să aibă de-a face cu oamenii străzii, care își fac culcușul îl locurile de pe lângă case sau alte spații, au montat cuie sau piroane pentru a-i îndepărta.

cuie

Britanicii s-au arătat nemulțumiți de faptul că oamenii străzii dormeau lângă ușa locuinței lor, pe la colțurile blocului, etc. Acest sistem de prindere în asfalt a piroanelor face ca locul respectiv să nu mai poată fi utilizat ca și locuință temporară, de-o noapte, sau adăpost de ploaie.

Supărați sunt și ei, oamenii fără adăpost, dar și cei care nu și-au montat astfel de sisteme.

Locul din Londra unde s-a montat un astfel de sistem este chiar vis-a-vis de un hostel pentru oameni cu probleme mentale.

cuie

Un locatar a declarat reporterilor de la The Thelegraph că până să se apeleze la această metodă a locuit un bărbat, sub scara lor, timp de 6 săptămâni.

Autoritățile nu pot face nimic atât timp cât lucrarea a fost făcută de proprietarul terenului privat. Chiar și așa peste 110.000 de oameni au semnat o petiție prin care cer proprietarului clădirii să înlăture piroanele anti-oamenii străzii.