Prognoza meteo pentru miercuri, 11 martie 2015

De: Carmen Ulian / 11.03.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru miercuri, 11 martie 2015
Vremea va fi în continuare frumoasă, iar temperaturile diurne vor mai crește față de zilele anterioare, până la 14 grade Celsius. Cerul va avea înnorări trecătoare. Sunt șanse și de ploi slabe.

Miercuri, valorile termice vor fi ușor mai ridicate față de mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va prezenta înnorări temporare și mai ales seara și noaptea vor fi ploi, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-est a țării și izolat în rest. La munte, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar spre sfârșitul intervalului și în Moldova.

Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

În București, cerul va prezenta înnorări și mai ales noaptea, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar minima va fi de 2…3 grade.