1 MAI pe Valea Prahovei: Ce oferte sunt pentru românii care petrec 1 mai la munte

De: Dragos Tanase / 23.04.2015, 12:00
1 MAI pe Valea Prahovei: Ce oferte sunt pentru românii care petrec 1 mai la munte
Hotelierii din stațiunile de pe Valea Prahovei îi așteaptă pe turiști cu oferte speciale de 1 Mai, pregătind pentru ei petreceri cu foc de tabără, grătare în aer liber, cină tradițională, muzică mixată de DJ și acces la spa, petrecerile câmpenești fiind principalele puncte de atracție și în Brașov.

Mai multe hoteluri din stațiunile de pe Valea Prahovei – Azuga, Bușteni și Sinaia – au pregătit oferte speciale pentru weekend-ul de 1 Mai, la prețuri pornind de la câteva zeci de lei până la câteva zeci de euro de persoană pe noapte. Gazdele le promit turiștilor petreceri cu foc de tabără, cină tradițională, dar aceștia vor avea și posibilitatea de a participa la grătare în aer liber.

Cele mai accesibile oferte sunt în stațiunea Bușteni, unde costul unei nopți de cazare este de 65 de lei de persoană, în preț fiind incluse și două mese pe zi, la alegere. Pensiunea care are această ofertă le dă turiștilor un card valoric, ei având posibilitatea să aleagă ce meniuri doresc și la ce ore doresc să mănânce.

O altă pensiune de trei stele, tot din Bușteni, scoate la vânzare un pachet turistic care include trei nopți de cazare cu mic dejun, o „băutură de bun venit” și o oră de acces la spa, totul pentru 225 de lei de persoană.

Mai multe detalii aici!