Raluca Moianu: ”M-am gândit serios să adopt un copil”

De: Cătălina Matei / 23.11.2011, 11:51
Raluca Moianu: ”M-am gândit serios să adopt un copil”
După o scurtă perioadă petrecută la TVR, unde a prezentat emisiunea ”Perechea potrivită”, Raluca Moianu pare să-şi fi găsit formatul potrivit la Kanal D – ”Găseşte-mi familia”.

Cât despre familia ei, vedeta ne-a mărturisit că îi este greu să stea departe de Mara, fiica ei, şi că s-a gândit, la un moment dat, să adopte un copil.

– Crezi că formatul de la Kanal D ţi se potriveşte mai bine decât show-ul pe care l-ai prezentat la TVR?
Cineva îmi spunea de curând că formatul acesta, „Găseşte-mi familia!”, mi se potriveşte ca o mănuşă şi că se vede de la distanţa mare că îmi place ceea ce fac. Cred că avea dreptate.Îmi place mult formatul, îmi aminteşte într-o anumită măsură de „Iartă-mă”, iar senzaţionala echipă de care am parte acum mă face să uit oboseala, frigul său sutele de kilometri de căutări.

– Care a fost cea mai lungă perioadă în care tu ai stat departe de familia ta?
A fost o deplasare de cinci zile, iar cel mai greu e atunci când Mara plânge la telefon ca îi este dor de mine.

– Ce faci atunci când îţi este dor de ai tăi?
Dacă pot dau telefon, dacă nu, încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut.

– Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o tu până acum? Pentru că pari un om „prea cuminte”…
Nu par cuminte, sunt aşa! În adolescenţă însă, obişnuiam să circul pe scara autobuzului atunci când nu se închideau uşile, asta până într-o zi când am căzut din autobuz…
Îmi amintesc perfect că era un 105 şi, uite aşa, m-am cuminţit!

– Te-ai gândit vreodată să adopţi un copil?
M-am gândit serios la un moment dat, dar e un subiect delicat şi n-ar fi frumos să vorbesc despre o intenţie care nu ştim dacă se va materializa vreodată. Acum, sunt implicată în campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută”, iniţiată de Asociaţia Telefonul Copilului şi de Kanal D. Ne stă în putere să schimbăm viaţa copiilor în bine, aşa că vă invit să fiţi alături de noi pe 30 noiembrie, ziua din care printr-un, simplu SMS, vom putea să îi ajutăm pe aceşti copii aflaţi în dificultate!
Cătălina Matei

Găseşte-mi familia se difuzează joi, la Kanal D.