Ferma lui Michael Jackson este de vânzare. Ce preţ are ”Neverland”

De: Cătălina Matei / 03.08.2014, 08:00
Ferma lui Michael Jackson este de vânzare. Ce preţ are ”Neverland”
Agenţia imobiliară Colony Capital a scos la vânzare faimoasa fermă a lui Michael Jackson din Santa Barbara, „Neverland“. Preţul pentru domeniul ce cuprinde şi un parc de distracţii este de 60 de milioane de dolari.

Chiar dacă „Neverland“ este deţinut de administratorii averii cântăreţului, iar în prezent este o propietate părăsită, terenul  a continuat să fie finanţat, în ultimii şase ani, de compania Colony Capital. Acum, agenţia imobiliară îşi exercită dreptul legal de a vinde proprietatea, informează conctactmusic.com.

Foto: Hepta

Michael Jackson a cumpărat terenul de la „Neverland“ – intitulat astfel după numele tărâmului de vis din „Peter Pan“ – în 1988, de la un întreprinzător de terenuri de golf. La vremea respectivă, s-a estimat că artistul a plătit o sumă cuprinsă între 16 şi 30 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

„Neverland“ nu era doar locuinţa fostului Rege al muzicii pop, ci şi propriul său parc de distracţii. După acuzaţiile de pedofilie, proprietatea a fost investigată de poliţişti de foarte multe ori.

Enervat din cauza anchetelor, Michael a simţit că proprietatea sa a fost „violată“, aşa că a părăsit „Neverland“ şi s-a mutat în Encino. Trei ani mai târziu, în 2006, parcul a fost închis, iar personalul angajat la „Neverland“ a fost, de asemenea, disponibilizat.

Michael Jackson a murit la data de 25 iunie 2009, într-un spital din Los Angeles, în urma unui stop cardiac suferit la locuinţa sa, după o supradoză de propofol, o substanţă anestezică.